מתכון טוב למי שיש :)
חשבתי על משהו עם יין אבל לא מוצאת מתכונים
אוכל
💬1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 18:42
רולדת עגל
מורחים את הרולדה בחרדל וטובלים בקמח ואז מטגנים כמה דק בסיר עם שמן . לסגור אותו מכל הכיוונים.
מוציאים את הנתח מהסיר ומטגנים בסיר עם השמן בצל , שיני שום , חתיכות של סלרי , פלפל ירוק וגזר תבלינים: מלח ודי הרבה פלפל שחור אפשר גם עלי דפנה. מוסיפים לסיר 2 כוסות מים וחצי כוס יין. מבשלים כמה דק ואז שמים את הנתח בתבנית פיירקס מוזגים עליו את הרוטב ולתנור לפחות 3 שעות... מומלץ להפוך באמצע פעמיים שלוש.
כמובן לכסות היטב את התבנית.