מתכון טוב למי שיש :) חשבתי על משהו עם יין אבל לא מוצאת מתכונים
אוכלאוכל
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2019 בשעה 18:42
רולדת עגל מורחים את הרולדה בחרדל וטובלים בקמח ואז מטגנים כמה דק בסיר עם שמן . לסגור אותו מכל הכיוונים. מוציאים את הנתח מהסיר ומטגנים בסיר עם השמן בצל , שיני שום , חתיכות של סלרי , פלפל ירוק וגזר תבלינים: מלח ודי הרבה פלפל שחור אפשר גם עלי דפנה. מוסיפים לסיר 2 כוסות מים וחצי כוס יין. מבשלים כמה דק ואז שמים את הנתח בתבנית פיירקס מוזגים עליו את הרוטב ולתנור לפחות 3 שעות... מומלץ להפוך באמצע פעמיים שלוש. כמובן לכסות היטב את התבנית.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך