המלצה לאמהות - היי אמהות יקרות קראתי בכמה מקומות שהדרך המועדפת לרכך ירקות או פירות - הכנת רסק תפוחים למשל- או פירה בטטה עם גזר, ניתן להכין כמות ואז להקפיא - זה באמצעות בסלסלת אידוי- קניתי ב50 שח השתמשתי וזה מדהים. זה טוב משום שבדרך הבישול הזו החומרים המזינים נשמרים ולא הולכים לאיבוד כמי בבישול במים - לקח לזה חצי שעה בערך לרכך ופשוט חשוב לשמור שיהיה תמיד מים בסיר.
אמהותאמהות
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2019 בשעה 07:12
וניתן להכין רסקים להקפיא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2019 בשעה 07:30
תודה על ההמלצה :) בכל מקרה החומרים נשמרים במים ככה שזה בדיוק אותם ערכים תזונתיים אם מבשלים מרק. פשוט שמים מעט מים ויוצא סמיך...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2019 בשעה 07:34
רק אן מבשלים מרק וטוחנים אבל אם מרככים את הירק לריסוק ולא משתמשים בכל המים ובמעט מים לדילול, ומרקם חלק - עדיין החומרים התזונתיים הולכים לאיבוד במים וגם הצבע והטעם הולכים לאיבוד - ( מניסיון בטטה מאודה או מבושלת זה הבדל של שמים וארץ ) מצלמת לך מספר של תזונאית מוסמכת וד"ר מוסמך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2019 בשעה 07:34
.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך