בשר טחון קפוא. הפשרתי אותו במקרר ושהוצאתי לבחיץ לאיזה 10 דק רבע שעה יש כמו דם כזה בקופסא. איך לשטןף מה לעשות ???
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בספטמבר 2019 בשעה 08:21
את מדברת מבחינת כשרות? אם הבשר עבר הכשרה, אל תדאגי זה דם כשר תשטפי ותשתמשי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בספטמבר 2019 בשעה 08:45
לשטוף רגיל במים ?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בספטמבר 2019 בשעה 09:05
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בספטמבר 2019 בשעה 16:00
תשטפי ממש בקטנה כי בשר לא אמורים לשטוף ..זה בסדר ככה זה בשר בקר טחון

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך