☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 490244
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 20:33
שמן שקדים הבנתי שצריך למרוח פעם ביום למטה כדי שתהיה פתיחה טובה זה נכון ? בנות ????
הריון ולידה
💬
10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 20:43
עוקבת...
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 20:45
לא רק למרוח. לעשות עיסוי פרינאום. אומרים שזה מגמיש את פתח הנרתיק. ממש מומלץ ע"י מיילדות. יש סרטונים ביוטיוב איך לעשות. בהצלחה ובקלות!!
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 21:39
כן אבל לא ממש מתחילת ההריון.. לא יודעת באיזה שבוע אבל לקראת הסוף.
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 23:07
זה עיסוי ממש, תיראי ביוטיוב סרטונים איך לבצע. אם את מרגישה איזשהי גירודים או רגישות לשמן תפסיקי ותשטפי את האיזור
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
9 ביוני 2019 בשעה 08:03
בעלי ממש מרגיז אותי ידוע לו שאנחנו צריכים להיןת אצל הואי אחרי הצהרים והחליט לקחת את הילדים לחבר שלו. למה?? שיהיו עייפים??? ועוד התחיל לצרוח ולהרגיז. שאני רוצה לקחת אותם לאיסה מרום ובערב צריך להיות אצל הוריו אומר לי מה הם יהיו עייפים וממציא דברים אז פתאום עכשיו זה בסדר???? רב איתי ולקח אותם. אני ממש עצבנית והוא חא יספיק להגיע בטוח
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
9 בדצמבר 2019 בשעה 15:08
טוב בנות אהובות חייבת את עזרתכן אז ככה אני ובעלי נשואים שנתיים והיה לי יומהולדת שנה שעברה והוא ממש הפתיע וקנה לי משהו שרציתי והשנה עשה משהו קצת אחרת אסף אותי מהעבודה עם הילד לקח למסעדה משם לצימר וכל שניה שלף לי מתנה 2 מעילים טבעת זהב ושלוש בשמים וכל זה עשה בהפתעות כל פעם ובבוקר שוב מסעדה ולקח לקנות בגדים בקיצור ממש ממש השקיע גם כסף וגם מאמץ עכשיו מה הבעיה יש לו יומהולדת עוד חודש ואני שנה שעברה הייתי חודש תשיעי לקראת לידה ככה שהיומהולדת שלו לא יצא משהו בכלל והשנה באלי להפציץ לו משהו ובעיקר אחרי מה שעשה בשבילי הוא לא חובב ספא ספא בתי מלון וכל זה אם הוא בא זה רק בשבילי אז ככה שבית מלון פחות אני רוצה לקנות לו מתנה יש כבר משהו אחד שאניניודעת שרוצה אבל באלי עוד משהו מישהי יכולה לתת לי רעיון ליומהודלת מושלמת לבעל??
זוגיות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
13 במרץ 2020 בשעה 15:51
חלב אם שהופשר במקרר - אפשר חהקפיא מחדש אם לא השתמשתי ? היום הוצאתי בבוקר חלב ולא השתמשתי עדיין החלב במקרר אבל הפשיר כמעט כולו - ניתן להקפיא מחדש או חייב להשתמש כי ילך לפח?
אמהות
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
19 באפריל 2020 בשעה 15:41
דייסה-דחוף היי בנות , אני רוצה להוסיף לבקבוק לילה דייסת קורנפלור, איך עושים את זה ? מה הכמויות ? בדרך כלל הוא אוכל בלילה 240 מ"ל מטרנה, איך זה אמור להיות עם הדייסה ?
אמהות
💬
17 תגובות
משתמשת פורטי
27 באפריל 2021 בשעה 18:40
למה אף אחד לא מדבר עד כמה ההורמונים מטורפים אחרי לידה??. תקופת ההריון זה כלום ושום דבר לעומת האחרי!!! מעבר להכנות חומריות לקראת הלידה, של תיק, דברים עבור העובר... חשוב לעשות הכנות נפשיות!
אמהות
💬
10 תגובות
👍
4 לייקים
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2021 בשעה 19:33
מישהי שעברה הריון עם בן ועם בת האם באמת היו לכן חשקים שונים ? חושבות שיש קשר למין עובר? (ברור לי שמדעית זה לא מוכח)ס
הריון ולידה
💬
5 תגובות