☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 490155
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 13:58
פנסטיל האם מותר בהריון? היתושים הרגו אותי..7עקיצות באותה הרגל...
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 14:32
מותר
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2019 בשעה 14:56
תודה מאמי ❣️
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2018 בשעה 14:22
שבוע 40+4 כנסו@בנות! דייי אני מתה 4 ימים כבר עם צירים לא סדירים שמתחזקים בלילה. בקושי ישנה! זה כאילו אני מקבלת מכות חשמל תוך כדי שינה. כל פעם שיש אחד חזק אני מתעוררת עד שמתייאשת קמה ומתחילה להסתובב בבית. היום כבר מאז שהתעוררתי לא חזרתי לעצמי הבטן תחתונה וגב תחתון כאבים כאילו עברו טראומה. אני מיואשת מלחשוב מה יהיה כשיהיו צירים סדירים כשתתחיל לידה. הגוף שלי מותש. עד לפני כן לא היו שום סימנים כלום מצד שני הצירים האלה לא מתקדמים לשום מקום. הייתי במעקב השבוע והיום הרופא אמק שוב שהכל בסדר ברוך ה ושמיום ראשון שזה שבוע 41 ללכת כבר לבית חולים. האם הצירים אומרים משהו?שיש פתיחה / מחיקה? שום רופא לא עשה לי בדיקה. אני מעדיפה שלא ידחפו את הידיים שלהם אבל לא היו צריכים לבדוק? כי שאלתי והרופא אמר שלא צריך. חשבתי שהלידה שלי תתפתח אחרת בטח לא סבל של כמה ימים שלא יודעת מתי יגמרו. אני גם לא רוצה להגיע לזירוז אבל בקצב הזה שאני מותשת נראה לי שאסכים להכל. בבקשה תרגיעו אותי שהכל יהיה בסדר 😔 שלא נדבר על כל הטלפונים נו ילדת????? ואמא שלי אמא מארץ הלחץ!!! הרגה אותי כבר כל היום טלפונים!!!
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
27 באפריל 2020 בשעה 14:53
Mini me °-° כנסי רציתי לשאול אותך שאלה בנוגע לפטריה בפה אשמח ליעוץ
אמהות
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2020 בשעה 21:09
שבוע 13 כאבים שבוע 13 התחיל לו בכאבים די חזקים לאורך כל היום בא והולך - כאבים ברחם וכאבי גב... כואב ממש בהפוגות. שאלתי את רופא הנשים ואמר שזה הגיוני, שהרחם יוצא מתוך האגן או משהו. כואב ממש מרגיש שהרחם מנסה לצאת מתוך הגוף... כמה זה נמשך? קרה לכן? אשמח לאופטימיות לדעת שעובר ומשתפר. לא בא לי לבלות את שאר ההריון בכאבים
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
23 בדצמבר 2020 בשעה 09:36
לקראת סוף שבוע 35 ,מי איתי? אייך התחושות?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
10 בפברואר 2021 בשעה 17:01
בואו נעשה את זה בשביל הבנות החדשות פה וההריוניות הטריות (כמוני) 😋 מה אסור בהריון? - סושי - ביצים לא עשויות טוב - נבטים - גבינות במים (כמו בולגרית) - מקלחת עם מים רותחים לזמן ממושך מה עוד?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
30 באוגוסט 2021 בשעה 09:03
מידה מוצץ מישהייי יודעת להגיד לי כמו איזה מידה נראה המןצץ הזה??
הריון ולידה
💬
2 תגובות