קרפ ברולה יש איזה קרפ במילוי קרם ברולה שאני מתה לטעום.. אם בתהליך ההכנה המילוי עבר את ה75 מעלות זה נחשב מפוסטר ואפשר לאכול? תעזרו להריונית עם חשקים
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 13:13
אם זה בארהלה בירושלים את יכולה לאכול זה מפוסטר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 16:01
קודם כל תרשמי איפה זה!!! הרגת אותי 🤤
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 16:04
חחח לא באהרלה בבאר שבע..אבל כרגע לא מעיזה עדיין להרשות לעצמי

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

טוב התחלתי לרצות ילד שלישי אחרי שנשבעתי שלא יולדת יותר.... בעלי ואני באותו ראש. אולי זה הגיל. כשאני חושבת על זה פרקטית, שזה לסחוב עוד הריוןהועוד לידה ולטפל בניובורן וכסף הנקות וכו לא בא לי על זה אבל משהו בלב אומר שכן. אני גם בגיל של דיקור מי שפיר ויש לי חרדה מטורפת ממחטים ברמה שבלידות הפריע לי יותר המחט בוריש מהצירים עצמם. הייתה לי יומולדת אתמול ובעלי ואני דיברנו על זה ומסתבר שהוא רוצה בדיוק כמוני, הוא אומר שיש לו מקום אבל אבל הפרקטיקה לא מתאימה לו עכשיו. בנוסף אני ממש מרגישה שהגוף שלי חלש והתופעות של ההריון יהיו בלתי מההתחלה ואני ממש מרגישה שאני צריכה זמן להכין את הגוף שלי לזה. אז חוץ מספורט, מה הייתן עושות? ובכלל הכנה נפשית... זה גם אומר כנראה לעבור דירה בהמשך ורק קנינו את הדירה הזאת בהנחה שלא יהיו לנו עוד ילדים כי הבית לא מספיק גדול ואני עצמאית... אוף כמה שיקולים. אבל באמת משהו בלב מדגדג
💬6 תגובות👍1 לייקים