4 חלמונים-רעיונות? נשארו לי 4 חלמונים מעודה אחרת שעשיתי יש לכם רעיון בשבילי מה אפשר לאפות איתם?
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 09:32
*סופלה שוקולד*🍫🍫 השף הלבן רכיבים: 2 חלמונים חצי כוס סוכר 1/4 כוס קמח חבילת שוקולד לבן 150 גרם שוקולד מריר משובח 150 גרם חמאה 2 ביצים אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל-180 מעלות 2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה. 3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב. 4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים! 5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה) 6. מוציאים את הסופלה בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון! *אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 09:33
*עוגת שמנת פרורים* *בצק* 1 מרגרינה רכה 1/4 כוס סוכר 2 חלמונים 1 אבקת אפיה 2 כוסות קמח תמצית וניל ללוש לבצק רך 3/4 מהבצק לשטח בתבנית חד פעמית בנונית 1/4 מהבצק לאפות בנפרד לפירורים *להקציף* 1 שמנת מתוקה להוסיף 3/4 כוס סוכר 1 שמנת חמוצה 250 גר' גבינה 5% או 9% תמצית וניל לשפוק מעל הבצק שהתקרר לפורר את שארית הבצק לפזר מעל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 09:33
*פס גבינה* נדיר כמה שזה טעים קבלו מתכון אליפות לשבועות חג הגבינות המתקרב *לבצק:* ל3 וחצי כוסות קמח 1 חמאה 200 גרם (חמאה רכה) 3/4 כוס סוכר 1 כוס חלב פושר 25 גרם שמרית 1 כפית סוכר 1/2 גביע שמנת חמוצה קורט מלח 3 חלמונים ל מלית עשירה ל 4 פסי גבינה: 2 גבינה טוב טעם 500 גרם גבינה לבנה 1 פודניג וניל 3/4 כוס סוכר גרידת לימון(לא חייב) 2 ביצים 3 כפות קמח 1 ביצה טרופה למריחה מעל הפס לסירופ: 1/2 כוס סוכר 3/4 כוס מים 1 סוכר וניל מיץ מחצי לימון אופן ההכנה: ללוש את כל מצרכי הבצק: לשים במיקסר עם וו לישה קמח חלמונים בכוס של החלב להוסיף שמרית וכף סוכר להוסיף לקערה להוסיף מרגרינה קורט מלח,סוכר,שמנת ללוש הכל לעטוף בניילון ניצמד ולמקרר ללילה שלם . למחרת בקערה לערבב את כל מצרכי המלית לחלק את הבצק ל 4 חלקים לרדד כל חלק למלבן באמצע לשים מהמלית בנדיבות את שני הצדדים לחרוץ פסים ולסגור פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל. להבריש ביצה ולתנור ב 180 מעלות עד להזהבה ,להכין את הסירופ בעוד הפס חם מהתנור להבריש לקרר היטב ולהנות. {כל הזכיות למתכון שייכות למתוק בפה של אופירה אין להפיץ ללא שם בעל המתכון}
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2019 בשעה 09:59
ואי מעולה אחלה מתכונים תודה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך