לסכרתיות מביננו חייבת הצעות לארוחת לילה היי בנות, אז אני עם סכרת(גבולית נראה לי...) הסוכר מאוזן עם תזונה , הדיאטנית שלי נראה לי מהמחמירות, אמרה לי שסוכר בצום בבוקר צריך להיות גג 90, כשבכל מקום אני רואה שרשום 95 בכל מקרה, אני קמה מאוד גבולית (95/96...) בהתחלה אמרה לי לאכול אצ המוכר , פתית עם טחינה/ ממרח שקדים... ואחכ החליפה לי ל2 ירקות עם שמן זית.... בגדול? אני על אותן תוצאות לא רואה שינוי... (עום אחד אפילו אכלתי מיני מגנום לפני שינה ויצא לי 92) יש לכן הצעות לארוחת לילה? משהו שאכלתן וקמתן עם סוכר נמוך?? אשמח להצעות תודה!!
הריון ולידההריון ולידה
💬29 תגובות

תגובות (29)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2019 בשעה 19:26
מיני מגנום ממש לא בתזונה, כדאי לאכול משהו שומני כמו יוגורט עם אחוז שומן גבוה , אגוזים, חביתה וכו, ואני מבחינתי גם 90 זה גבוה בבוקר.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2019 בשעה 19:30
גם שלי מאוד מחמירה ומצפה ל90 בצום אני אוכלת בלילה או פרוסת לחם קל עם אבוקדו או חביתה עם גבינה צהובה לפעמים במבה קטנה או לקט אגוזים שקדים ואגוזי מלך בעיקר. הציעו לי גם לאכול שמנת אחוז גבוהה עם פתית או פרכית טרם ניסיתי והסוכר בבוקר עומד על 90-92
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2019 בשעה 19:32
כמעט ואפעם לא מצליחה להגיע לסוכר בצום 90 ככל שההריון יתקדם גם זה יהיה עוד יותר קשה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2019 בשעה 19:33
אההה ואני מודדת בול אחרי צום של 8 שעות כמו שהרופאה אמרה מעבר ל8 שעות זה תמיד עולה 😢

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות