☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 489192
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2019 בשעה 12:53
כמה זמן אחרי פקק רירי ילדתן ? היום בבוקר היה לי פקק רירי שמו אותי להשגחה עד מחר במיון כמה זמן אחרי ילדתן ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
תגובות (7)
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2019 בשעה 13:30
3 ימים
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2019 בשעה 13:43
יומים
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2019 בשעה 13:44
7 שעות
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2019 בשעה 13:55
עניין של כמה שעות , אף פעם לא ספרתי
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
17 בספטמבר 2018 בשעה 08:04
בדיקת הריון שלילית בדיקת דם ?? האם קרה לכם שבדיקות הריון היו שליליות ובדם חיובי ??
הריון ולידה
💬
37 תגובות
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2018 בשעה 21:23
מישהי שעברה הזרעה אשמח למענה חג שמח :) עברתי הזרעה - הריון ראשון לאחר שנה וחצי ללא הצלחה להרות אין לי מושג מה הסיבה כרגע התינוק בן 7 חודשים ושוב ללא הצלחה רוצה לעשות שוב הזרעה מי שעברה הריון שני של הזרעה אשמח למענה אם ניתן כבר לגשת שוב
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
5 בינואר 2020 בשעה 19:47
תקראוו חשוב!!! לאלה שלא כל כך יודעים למה אסור להשאיר בצל חתוך/קלוף לילה שלם הנה הסבר מדעי מידע חשוב לבריאותינו על הבצל: קראו בסבלנות כדאי!!! ב-1919, כאשר השפעת הרגה 40 מיליון בני אדם, היה אותו רופא אשר ביקר בחוות חקלאיות רבות אשר נדבקו בשפעת, כדי לראות כיצד יוכל לעזור להם להילחם במחלה. רבים מן החקלאים ומשפחותיהם אכן הלכו לעולמם. הרופא הגיע אל חקלאי מסוים ולהפתעתו כולם היו בריאים. כאשר הרופא שאל את החקלאי מה הוא עשה שגרם לכך שמצבו יהיה שונה מכל השאר, האשה השיבה שהיא שמה בצל לא מקולף בתוך כל חדר בביתה (יש להניח שלא יותר משני חדרים, באותה תקופה). הרופא התקשה להאמין שזו הסיבה שבני הבית לא נדבקו במחלה. הוא ביקש מהאשה כי תתן לו אחד מן הבצלים כדי לבדוק אותו במיקרוסקופ. האשה נתנה לרופא את אחד הבצלים ובבדיקתו הוא גילה את וירוס השפעת בתוך הבצל. ללא ספק, הבצל ספג לתוכו את גורם המחלה, ובכך שמר על בריאות בניה המשפחה. אני שמעתי את הסיפור הזה מהספרית שלי. היא אמרה שלפני מספר שנים, רבים מעובדיה חלו בשפעת, וכן גם רבים מלקוחותיה. בשנה שלאחר מכן היא שמה כמה קעריות עם בצלים בתוך המספרה. להפתעתה, איש מעובדיה לא חלה. זה בהחלט עובד. נסו זאת וראו מה קורה. אנו ניסינו זאת בשנה האחרונה ולא חלינו בשפעת. בכל זאת, יש איזושהי הערה לענין הזה, כי אני שלחתי זאת לידידה באורגון, אשה אשר תמיד תורמת לי חומר בנושאי בריאות. היא השיבה לי כך: "תודה עבור התזכורת. אני לא יודעת בנוגע לסיפור של החקלאי... אבל, אני כן יודעת שאני חליתי בדלקת ריאות, וכמובן הייתי חולה מאד. נתקלתי במאמר שבו נכתב כי יש לחתוך את שתי קצות הבצל ולהכניסו לתוך צנצנת ריקה, שאותה יש להניח סמוך לחולה למשך הלילה. נאמר שם שהבצל יהיה שחור בבוקר, בגלל החיידקים שיספוג. אכן, זה בדיוק מה שקרה.... הבצל היה ממש הרוס ואני התחלתי להרגיש יותר טוב. עוד קראתי במאמר שבצלים ושומים שמניחים אותם בחדר הצילו רבים במגפה השחורה, לפני שנים רבות. יש להם תכונות אנטי בקטריאליות ואנטיספטיות." פעמים רבות, כאשר יש לנו בעיות בבטן, אנו לא יודעים מה להאשים. אולי אשמים הבצלים שאכלנו. בצלים סופגים בקטריות וזו הסיבה שהם כל כך יעילים במניעת הצטננות ושפעת. אך זו גם הסיבה שאסור לנו לאכול בצל שהיה מונח זמן מסוים אחרי שנחתך. שאריות בצל הן רעילות. היתה לי הזדמנות נפלאה לסייר במפעל "מולינס – מוצרי מזון", המייצרים מיונז. בהזדמנות זו עלו שאלות בנוגע להרעלות מזון, כי רציתי לחלוק עמם מה שלמדתי מכימאי. אד, שהיה המדריך שלנו, הוא כימאי מזון אשף. במהלך הסיור, מישהו שאל אם באמת יש להיות מודאגים ממיונז. אנשים תמיד מודאגים שמיונז יתקלקל. תשובתו של אד היתה כי כל מיונז שיוצר באופן תעשייתי הוא בטוח לגמרי. "אין אפילו צורך לשמור מיונז כזה במקרר החשמלי. לא יזיק אם יוחזק במקרר, אך ממש אין צורך בכך". אד הסביר כי גורם החומציות במיונז(pH) נקבע לנקודה כזו שבה הבקטריות אינן יכולות לשרוד. הוא המשיך לדבר על הפיקניק הקייצי, עם קערת סלט תפוחי האדמה המונחת על השולחן, וכיצד כולם מאשימים את המיונז כאשר מישהו נעשה חולה. אד אמר כי כאשר מדווח על הרעלת המזון, הדבר הראשון שהאחראים מחפשים הוא מתי ה"קרבן" אכל לאחרונה בצל ומהיכן הגיע אותו בצל (בסלט תפוחי האדמה). אד אומר שהגורם איננו המיונז (אם הוא לא מיוצר בבית) אשר מתקלקל בחוץ. אלו כנראה הבצלים, ואם לא הבצלים, אז תפוחי האדמה. הוא הסביר כי בצלים הם מגנט ענק לבקטריות, במיוחד בצל לא מבושל. לעולם אין לתכנן שמירת חלק מבצל חתוך לשימוש מאוחר יותר.
אמהות
💬
6 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
21 באפריל 2020 בשעה 16:23
הערכת משקל שבוע 37 3400 כמעט אמאאאאלהההה התרגשות
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוגוסט 2020 בשעה 08:57
הפרשות מרובות בשבוע 7+3 אמור להיות ככה? סליחה על התיאור אבל זה ממש כמו נזלת. בהריון הראשון לא היה ככה.
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
22 בספטמבר 2020 בשעה 18:14
כרגע אמרו לבעלי שהוא נחשף לחולה קורנה מואמת מחר בע"ה עושה בדיקה ...אני בשליש הראשון של ההריון אשמי לדעת מה אתן יודעות על כך ואם זה מסוכן לעובר או לי ?
קורונה ביחד
💬
11 תגובות