לא מפסיק לבכות עזרה !!🙏🏾 התינוק שלי ב5 שבועות ולא מצליח לישון גם שישן אני שמה אותו בעריסה מתעורר אחרי 10 דק׳ יש למישהי המלצה ליועצת שינה ? או אם יש לך פיתרון אחר?
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בספטמבר 2019 בשעה 13:25
אולי משהו כואב לו? גזים? לקחת לרופא ילדים לוודא שהכל בסדר? אולי נשאר רעב?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בספטמבר 2019 בשעה 13:34
בטח שיתעורר אחרי 10 דקות , הוא היה בבטן שלך 9 חודשים , ופתאום לשים אותו בעריסה לבד זה קצת קשה .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בספטמבר 2019 בשעה 13:37
גם ביום וגם בלילה? כנראה שמשהו מציק לו או שהוא סובל מגזים .
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 בספטמבר 2019 בשעה 14:44
יום חמישי היינו אצל רופא והכול בסדר היא בדקה אותו והוא מוחלף ואחרי אוכל ולא מפסיק לבכות וברגע שנרדם אחרי שממש נרדם אני שמה בעריסה וקם בצרחות .

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

בעלי לא נכנס לישון איתי מאז שהייתי בחודש שלישי, היום התינוקת שלנו בת 5 חודשים. הייתי באבל בחודש שמיני אז הוא ישן איתי באותו שבוע וזהו. הוא עסוק תמיד עד מאוחר בלילה, הוא מתכנת אז כל מני מחוייבויות שלו שהוא מפרגן ופחות דברים שהוא סגר עם אנשים, אתר שהוא החליט לבנות וכו הרעיון שתמיד יש משהו… אני כל הזמן מבקשת ממנו שיבוא לישון איתו במקום שאני אמצא אותו כל פעם באמצע הלילה נרדם בסלון עם המחשב. אני הולכת לישון כל יום ב 12 בלילה זה לא שאני הולכת לישון ב 10. למזלי יש את הילדה שלי אז אני לא מרגישה בודדה אבל כן מרגישה שזה מרחיק. זה מעלה כל מיני תהיות של אולי הוא רוצה להתרחק ממני, הוא גם אמר שהוא אוהב אותי פחות מבעבר שזה ממש מעליב אבל כן מורגש. כשהייתי בהריון והייתי מבקשת דברים מבחינתו אם לא היה בוולט אז אין והייתי צריכה להיות בוגרת ולהתמודד עם זה. - זה גם ממש לא מתאים לו שזה הזוי. אני כבר לא אתפלא אם אגלה שיש מישהי… למרות שהכל אצלנו זה משותף, אני מחוברת למייל שלו והוא לשלי, אינסטגרם וכו סתם כי זה יותר נוח וגם יש לנו אפליקציית מעקב כי הוא היה פעם שליח עד מאוחר בלילה אז זה נתן לי ביטחון אם הוא לא עונה וגם בשבילו אם אני לא עונה בערבים- סתם חרדתיים לא מחשש לבגידה או משהו.
💬34 תגובות👍2 לייקים