מניקות ודייסה איך אתן עושות את זה? כמה? מה? יכולות להמליץ?
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2019 בשעה 18:48
האמת שאני עושה מקוואקר פשוט.. מגוונת פעם מוסיפה לזה שקדיה , פעם חמאת בןטנים טבעית, פעם ממרח תמרים או סילאן..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2019 בשעה 18:50
חצי כוס קוואקר על כוס מים מבשלת עד שהמים מתאדים וזה מגיע למרקם שאני אוהבת, לפעמים מוסיפה עוד מים.. ובסוף את התוספת לטעם.. אפשר גם קינמון זה מאד בריא אבל הבן שלי לא אוהב את הטעם..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2019 בשעה 21:57
לולי קטן..מתי את נותנת דייסה? ובאיזה גיל? והאם זה נחשב "ארוחה"?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 באוגוסט 2019 בשעה 07:33
אם את מדברת על הסמכת חלב עם דייסת מטרנה , אני עודה כף על 100 מל שאוב. אם את שואלת לגביי ארוחת מוצקים - מכינה דייסת קוואקר/כוסמת - כף אחת. עם פירות למשל בננה ומלון + שקדיה/טחינה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך