... פוסט פריקה💔 ממש קשה לי בזמן באחרון, העייפות של ההריון גוברת עליי בקושי שאני מתפקדת עם התינוקות ושלא לדבר על הבית שאני מצליחה להחזיק אותו בכלל ולתת אפילו זמן לבעלי אין לי כוח כי אני עייפה. אני כבר בעשר סוגרת את היום והולכת לישון ואז קמה ב 4 בבוקר והכל קשה עם עייפות מטורפת!!! אני לא יודעת מה לעשות🤷🏽‍♀️ עולות לי מחשבות לראש שאני אפילו לא רוצה לכתוב אותה אבל זה ממש מטורף תאומים בני 5 חודשים והעייפות של ההריון ביחד ושלא נדבר על העתיד .... מה אני אמורה לעשות😭😭😭 ויש לי עזרה מבעלי המון ועדין קשה לי!!! ואומרים לי שאני כל הזמן מתבכיינת ומתפנקת!!!
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2019 בשעה 08:10
קודם כל, מי שאומר לך שאת מתבכיינת ומתפנקת פשוט תתרחקי ממנו! זה אנשים שמחלישים אותך ולא מחזקים אותך. כשאני הייתי עם תינוקת בת 5 חודשים גם היה לי ממש קשה, אז שלא נדבר על תאומים ועל עוד הריון! כל הכבוד לך שאת מצליחה לעמוד בזה ולא נשברת. את מדהימה ובאמת שכל אחד היה מתעייף במצב כזה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2019 בשעה 08:11
תנסי לנוח מתי שאפשר, ולוותר על משימות לא הכרחיות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 באוגוסט 2019 בשעה 08:22
איזה שבוע את? הריון ועוד עם תאומים קטנים נשמע קשוח ביותר! אני נכנסתי להריון שהבת שלי היתה בערך בת 8 חודשים ולא תפקדתי 4 חודשים רק עכשיו שאני תכף חןדש 5 חזרתי לתפקד, את ממש לא מתפנקת זה הכי קשה בעולם!!! ההורים שלי ושל בעלי טיפלו לי בילדה 50 אחוז מהזמן הזה שלא תפקדתי ואף אחד לא אמר לי שאני מתפנקת.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך