בשר טחון שאלה יש לי תערובת לקציצות של בשר טחון, פירורי לחם, בצל, פטרוזיליה, ביצה ותבלינים. אפשר להקפיא אותה ככה או רק אחרי טיגון? פשוט זה ברוטב אדום וממנו אין לי מספיק בשביל כל התערובת. אז חשבתי להקפיא חצי ממנה. הבשר טרי. לא הופשר
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2019 בשעה 11:13
כן את יכולה להקפיא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוגוסט 2019 בשעה 11:13
להקפיא לפני הבישול את הקציצות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי10 באוגוסט 2019 בשעה 04:43
יכולה להקפיא

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך