
משתמשת פורטי5 באוגוסט 2019 בשעה 14:44
חשיפה לבשר
אז אני רוצה להתחיל לתת לגברת הקטנה בשר בתוך מרק, איך עושים את זה? להתחיל מעוף/הודו/בקר או שלא משנה? קודם נותנים לטעום כמו בכל יקר ופרי או שפשוט ישר לתת לה לאכול אותו טחון בתוך המרק?
מציינת שהיא תהיה בת 7 חודשים בסוף השבוע אם זה משנה
ואם יש לכן מתכונים מעניינים שאפשר להכין לה אני יותר מאשמח, בתור אחת שרשימת הירקות שהיא אוכלת מאודדדד מצומצמת
מצרפת תמונה של המותוקה שלי ליחס😍
אמהות

💬12 תגובות👍1 לייקים