לא קשור- הכנת סושי כל כך בא לי סושייי... עד שהחלטתי להכין, הכנתי את האורז, כששמתי אותו להתקרר, יש שכבה כמו פלסטיק כזה שמתקלף בדפנות סיר האורז... מה זה??? אני מכינה סושי הרבה פעמים ופעם ראשונה שאני רואה את זה.. מציינת שהפעם הכנתי בסיר אחר מזה שאני רגילה להכין בו...
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 ביולי 2019 בשעה 18:49
.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 ביולי 2019 בשעה 19:31
אני נותנת לו פשוט איזה שעתיים להתקרר בחוץ להיות בטמפ החדר אחרי הבישול ואז ממלאת אותו..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 ביולי 2019 בשעה 19:40
זה סתם קרום כזה אולי יוצא איזה עמילן מהאורז לא בעייתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 ביולי 2019 בשעה 20:02
rotem, צודקת.... זה עמילן וזה בסדר. פעם ראשונה שזה קורה לי... אני פשוט הוצאתי את האורז בלי לגרד את הדפנות... תודה☺