לחתוך דק דק בצל ולטגן בשמן זית עד שניהיה זהוב...( כמות נדיבה של שמן זית לא להתקמצן חחח) להוסיף קמצוץ סוכר ושתי עגבניות מגורדות ולהמשיך לטגן . לקצוץ שן שום ולהוסיף גם( אפשר אבקת שום במקום)
להוסיף בשר טחון מופשר ולטגן עוד עד שהבשר ניהיה מופרד אחד אחד.
לשים קמצוץ בהרט,פפריקה מתוקה, לשים מלח, פלפל שחור, קמצוץ כמון ומעט אגוז מוסקט . להוסיף רסק עגבניות וכוס מים רותחים ולערבב. לתת בישול נוסף של 10 דק וזה מוכן