☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 476400
משתמשת פורטי
23 ביולי 2019 בשעה 10:31
כמה זמן אחרי לידה שכבתם עם הבעל? לחוצה....
הריון ולידה
💬
20 תגובות
תגובות (20)
משתמשת פורטי
23 ביולי 2019 בשעה 10:34
5 שבועות
משתמשת פורטי
23 ביולי 2019 בשעה 10:57
הרבה מאוד מאוד זמן מלידה רגילה אחריי הקיסרי חודש
משתמשת פורטי
23 ביולי 2019 בשעה 10:57
3 חודשים פחדתי רצח
משתמשת פורטי
23 ביולי 2019 בשעה 10:58
אין לך ממה תתרכזי באהבה והמשיכה.. זה שלמות אחרי חודש ו...
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
7 בינואר 2019 בשעה 21:01
גיהוקים יד מצב שהוא מגהק ? או שפשוט קורה משהו וצריך לבדוק את זה דחוף?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
9 במאי 2020 בשעה 21:05
הנקה- לידה ראשונה בנות ילדתי בשעה טובה היום בשעה 20:30 ניסיתי בשעה 22:00 לשים את התינוק על השד שלי כדי לנסות להניק ולפני כן ניסיתי קצת לסחוט כדי להוציא חלב ולא היה כלום והוא גם מצץ קצת ולא יצא כלום. מה אתן אומרות על זה?
מניקות באהבה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
23 בספטמבר 2020 בשעה 20:06
בנות התייעצות חשובה בקשר לעבודה אני ברוך השם חודש שישי,עובדת במשרה חלקית בעבודה קלילה שאני לא כזה אוהבת אבל סוחבת... יש לי כבר מעל חצי שנה בעבודה. הבוס שלי עושה הכל בכדי שאתפטר מתייחס בצורה מאוד לא מכובדת וזה הגיע למצב שהיום הוא פשוט צרח עליי כמו שבחיים לא צעקו עליי פשוט לקחתי את הדברים והלכתי. כמובן שאני לא רוצה להישאר בעבןדה הזאת ובטח שלא לחזור אליה לאחר הלידה. השאלה שלי היא כזאת האם להוציא מחלה למחר? או ללכת כרגיל? במידה והוא מפטר אותי מה הזכויות שמגיעות לי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
14 בינואר 2021 בשעה 22:17
חייבת את עזרתכן הבן שלי בן חודשים וחצי סובל מגזים נותנת לו כל דבר אפשרי החלפתי לו תמל והוא באמת השתנה לטובה , התחלתי לו טקסי שינה ובאמת היה נרדם עשה מלפני 10 ימים את חיסון גיל חודשים ומאז הכל השתנה שום טקס שינה שום נעליים יומיים אחרונים הילד לא ישן טוב בלילה קם כל שעה בוכה מראה שיש לו גזים . נותנת לו סימילאק קומפורט
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 20:44
שלום לכולן אולי קרה למישהי..אני בדרך כלל מקבלת מחזור בין הימים ה28 ל32 למחזור הקודם. בנובמבר קיבלתי מחזור רגיל ואז בדצמבר היה איחור עד היום ה37 ואז התחיל לי דימום שביומו השני היה חזק יחסית ונחלש עד שביום השלישי נעלם..מחזור שלי הוא תמיד 7 ימים ולכן זה מוזר..מאז עד כה עברו 44 ימים וטרם קיבלתי. הביוץ שלי בדרך כלל ביום ה21 למחזור . חשוב לציין שלפני חודש חליתי בקורונה. יש לי רגישות בשדיים,חולשה ולפעמים בחילה מריח של דברים מסוימים. בדיקת הריון לפני 3 ימים שלילית. האם מישהי חוותה משהו דומה ובסוף היה הריון?
פוריות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
20 ביולי 2022 בשעה 13:18
האם מותר לאכול לימון מרבה לאכול לימון 😞
הריון ולידה
💬
1 תגובות