לגבי תיק ללידה אני מכינה תיק ללידה סוף סוף! שואלת לגבי דברים שהבית חולים מספק או שאני צריכה להביא, שלא אשים סתם דברים שלא צריך: במידה ולא אצליח להניק- אני צריכה להביא תמל ובקבוק או שהבית חולים מספק? אם יהיו לי תפרים- הבית חולים נותן משחה כלשהי חוץ מהפדים הקפואים או שאני צריכה להביא בשבילי? (אשמח גם להמלצה למשחה). הם מביאים הכל לתינוק? (טיטולים, מגבונים, חיתולים, מוצץ) כמה בגדים בשבילי אני צריכה להביא? הבנתי שעדיף להיות עם החלוקים שלהם כי מדממים הרבה.. אני אלד באסף הרופא, ואם אני בוחרת אפס הפרדה הבית חולים עדיין נותן מה שצריך? תודה!
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביולי 2019 בשעה 11:43
עוקבת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביולי 2019 בשעה 11:45
בגדול תמ"ל הבית חולים נותן כנ"ל טיטולים מגבונים ומשחה לתוסיק.בגדים אם נוח לך יותר מהבית תביאי פיג'מה נוחה אפשר אפילו סתם חלוק נחמד מעל לפיג'מה של הבית חולים. אצלינו(הלל יפה) ביות מלא עדין קיבלתי הכל מהתינוקיה. מוצץ אם את מתכוונת לתת זה את מביאה מהבית. בעינין התפרים לצערי אין לי מושג כי השבח לאל לא היה יותר מידי ולא היה צורך למשהו. בגדול שהו.😅😁 לידה קלה בבריאות וידיים מלאות!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביולי 2019 בשעה 11:58
הבית חולים מספק הכל כעיקרון אבל עדיף להיות מוכנה לדברים לא צפויים... אני הבאתי אלופירסט שמרגיע תפרים ומשחה לטחורים זה היה לי בהשג יד אז יכולתי להשתמש בזה גם באמצע הלילה בלי להתחיל לבקש וזה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 ביולי 2019 בשעה 12:08
בעקרון יש להם סטוקים של תמל , אבל לפעמים ברגע שאת צריכה מענה הם עסוקים אז לדעתי עדיף להביא איתך הכל מהכל. לגבי תפרים- לי הציעו רק פדים קפואים, פדים עם מגנזיום ומשככי כאבים. בגדים לדעתי מיותר להביא את תהיי מותשת וכאובה לא נראה לי שישנה לך מה את לובשת.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך