גבינות בולגרית/צפתית/מוצרלה כדורים בנות לפי מה שראיתי בכמה מקומות הדעות חלוקות.בחלק רשום שמאוד מומלץ לאכול מכוון שזה מקור לסידן . ובחלק רשום שזה אסור מחשש להידבק בליסטריה. מה אתן עושות ? אוכלות ? נמנעות ?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2019 בשעה 15:27
אני גם נמנעת אלא אם עבר תהליך בישול כלשהו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2019 בשעה 16:03
בטוסטים, דפי אורז, סמבוסק אני אוכלת כי זה עובר חימום.. כנל גם פטה. ככה בולגרית עם אבטיח או בסלט אני אוכלת אחת ל.. ואני גם קונה בולגרית לא עם מים. הפחד הוא מהמים שהגבינות יושבות וזה עם חיידקים..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 ביולי 2019 בשעה 16:58
כל ההריון הקפדתי לאכול אחרי חימום(שזה מותר) , היום היה לי חשק מטורף לאכול מבלי לחמם טרפתי קצת 🙈 למרות שזה לא מומלץ !
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביולי 2019 בשעה 07:20
אוכלת.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך