מתכון לעוגת שוקולד פרווה עם שמנת צמחי ... כמה זמן זה יכול להחזיק עד שזה מתקלקל וצריך לשים במקרר?
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2019 בשעה 19:15
שתי ביצים, שתי כוסות סוכר, כוס שמן, 5 כפות קקאו, שתי כוסות מים חמים, סוכר וניל/תמצית, שתי כוסות קמח תופח. לערבב הכל 180°, 40-45 דקות. לציפוי את יכולה שמן עם שוקולד מריר או להמיס עם שמנת צמחית. בגלל שחם ויש ביצים ממליצה לשים במקרר בכל אופן.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2019 בשעה 20:05
*עוגת שוקולד מעלפת* 1 חבילת שוקולד מריר 3 כפות קקאו 6 כפות סוכר 1 כוס מים רותחים לבשל על הגז עד שהשוקולד נמס לקרר להקציף 6 חלבונים כוס סוכר להוסיף לשוקולד 6 חלמונים 3/4 כוס שמן כוס וחצי קמח 1 אפיה לקפל פנימה את הקצף לאפות בחום בינוני 45 דקות ציפוי 1/2 מיכל שמנת מתוקה או צימחית שוקולד מריר או חלב אני שומרת את העוגה שבוע במקרר ויוצא מצוין
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי11 ביולי 2019 בשעה 20:31
תודה יפות שלי 😍

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך