מתכון לעוגת שוקולד פרווה
עם שמנת צמחי ... כמה זמן זה יכול להחזיק עד שזה מתקלקל וצריך לשים במקרר?
אוכל
💬4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי11 ביולי 2019 בשעה 19:15
שתי ביצים, שתי כוסות סוכר, כוס שמן, 5 כפות קקאו, שתי כוסות מים חמים, סוכר וניל/תמצית, שתי כוסות קמח תופח.
לערבב הכל 180°, 40-45 דקות.
לציפוי את יכולה שמן עם שוקולד מריר או להמיס עם שמנת צמחית.
בגלל שחם ויש ביצים ממליצה לשים במקרר בכל אופן.
משתמשת פורטי11 ביולי 2019 בשעה 20:05
*עוגת שוקולד מעלפת*
1 חבילת שוקולד מריר
3 כפות קקאו
6 כפות סוכר
1 כוס מים רותחים
לבשל על הגז עד שהשוקולד נמס
לקרר
להקציף 6 חלבונים
כוס סוכר
להוסיף לשוקולד
6 חלמונים
3/4 כוס שמן
כוס וחצי קמח
1 אפיה
לקפל פנימה את הקצף
לאפות בחום בינוני 45 דקות
ציפוי
1/2 מיכל שמנת מתוקה או צימחית
שוקולד מריר או חלב
אני שומרת את העוגה שבוע במקרר ויוצא מצוין