☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 472840
משתמשת פורטי
9 ביולי 2019 בשעה 16:40
שבוע 36 כאבי גב תחתון ולחץ למטה שלא פוסקים... האם יכול לקרות בגלל שהייתי ממש פעילה היום? או האם כדאי ללכת להבדק? חוששת כי זה כאב ולחץ שלא עובר
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
9 ביולי 2019 בשעה 16:53
אולי את לא שותה מספיק מים זה משפיע
משתמשת פורטי
9 ביולי 2019 בשעה 16:54
ואם זה כאבים באים והולכים כנראה שזה צירים ... תנסי לנוח ולשתות הרבה מים ולראות לאיפה זה מוביל
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 בספטמבר 2017 בשעה 16:27
צום כיפור היי בנות אני שבוע 7 פלוס 3 האם מותר לצום? יש סיכונים מיוחדים? או שעדיף לוותר ולשתות מים ולאכול מזהו קטן ...
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
17 בפברואר 2019 בשעה 09:28
משקל היי בנות, הבת שלי בת חודש ויומיים ועלתה מאז הלידה 1.800 היא על הנקה מלאה. זה ניראה לי ממש מוגזם. כמה שלכן עלו בחודש?
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
9 במרץ 2019 בשעה 04:20
סיפור הלידה שלי 💗 הייתה לידה מאוד קשה ומצפה לכן חפירה מטורפתתתת הייתה לידה מאוד קשה אבל הצוות המדהיםםם (לא פחות) של בי״ח ברזילי פשוט הציל אותי ואת הנסיכה שלי 😍 בעלי גרוזיני ובהתחלה היה בטוח שזה בן אז קרא לו ואז׳ה=חתיך בגרוזינית. כשהבנו שזו בת שיניתי לואז׳יטה/ואז׳י 😂 אז ככה, היה הריון תקין לחלוטין מלבד סימפיזיוליזיס מזעזע אבל מההתחלה הבטן שלי הייתה פשוט ענקית ובכל מקום שאלו אותי אם זה תאומים וכאלה (כיף לשמוע סה״כ 🤦🏻♀️). אני נולדתי 4.5 קילו בשבוע 40 בדיוק ובעלי נולד כמעט 5 קילו בשבוע 42 אז מההתחלה רופאת הנשים שלי (ד״ר אלה איבשין, גם מנהלת חדר לידה ברזילי) שמה עין על המשקל של ואז׳י ושלחה אותי לכמה הערכות משקל. יצא שהיא באחוזון 70-80 ועל סמך זה וסימפיזיוליס החליטה לזרז אותי לפני הזמן כי אני נורא קטנה ופחדה שיהיה לי קשה ללדת אותה. אז הגעתי ביום חמישי לפני שבוע לד״ר איבשין, הייתה פתיחה 2, מחיקה 70% וצירים לא סדירים כבר תקופה ועשתה לי סטריפינג. בשישי ושבת יצא הפקק הרירי בכל פעם שהלכתי לעשות פיפי וחשבתי שהלידה תתפתח טבעי. ד״ר איבשין נתנה לי הפניה עד יום ראשון ואמרה שאם לא יתפתח משהו עד אז שאגיע לחדר לידה ב8 בבוקר כי זאת התורנות שלה של 26 (!!) שעות מ7 בבוקר עד 9 בבוקר למחרת. הגענו ב8:30, קבלה למיון, מוניטור ובדיקות, הערכת משקל 3.572 קילו- על סמך זה החליטו על זירוז שתבינו!!! תזכרו את המשקל הזה... אחזור לזה בסוף. אותם תנאים, שוב סטריפינג, אין ממש התקדמות. קצת לפני 12 נכנסתי לחדר לידה, חוקן (חובה!) והכנות, הפחתת בתנועות העובר במוניטור, אוקסיטוצין לוריד + פקיעת מים. נכנסו 2 מיילדות ושכנעו לחכות עם האפידורל כדי לא לעכב את התקדמות הלידה והסכמתי. קצת אחרי זה החליפו משמרת ונכנסה מיילדת ושכנעה לקבל אפידורל עכשיו כי תכף יתחילו צירים חזקים. לא הסכמתי. התחילו צירי תופתתתת, כאבים חזקים בטירוף, משכתי ככה כמה שעות עד פתיחה 4 ואז התחננתי לאפידורל. די מהר הגיע מרדים והזריק אבל נרדם רק צד אחד וממש בקושי- רק קצת נימול. אחרי שעתיים ככה קראתי לו שוב ושינה את מיקום הקטטר בגב והזריק עוד (שתדעו שיש מה לעשות). סהכ קיבלתי 6 מזרקים של אפידורל, לא השפיע על הכל.
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
1 באפריל 2019 בשעה 00:43
מה לעשותת מחר אמורה לטבול )אחרי לידה) אבל התור שלי לרופא נשים רק בעוד שבועיים ( אין תורים).. לדחות את הטבילה???
אמהות
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
15 במאי 2021 בשעה 19:03
אם יש גזים לתינוק אפשר לקקפל את הרגליים כלפיי מעלה אושזה םוגע בעמוד שידרה שלו?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
15 ביוני 2021 בשעה 13:49
אמאל’ה תפרים אחרי כמה זמן עובר הכאב הזה ????
הריון ולידה
💬
6 תגובות