סכרת הריון - עזרה קטנה בנות יקרות עם סכרת הריון, עד שאגיע לרופא, איזה סוג (חברה) של לחם מומלץ? חיטה מלאה/שיפון/כוסמין - זה ברור לי, אבל השאלה האם יש איזה חברות מומלצות שמייצרות? אם מישהי יכולה להעלות תמונה זה מאוד יעזור. תודה
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2019 בשעה 05:44
אני קונה של חברת עינן הכחול חיטה מלאה קל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2019 בשעה 05:45
הימני למעלה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2019 בשעה 06:01
זה הלחם שעובר לי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 ביולי 2019 בשעה 06:48
כל לחם שיש עליו סימון של האגודה לסוכרת מתאים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך