הייי בנות רתיתי להכין פול יבש בכמון
עכשיו בשיא טיפשותי קניתי פול כזה כמו שמצורף בתמונה, מישהי יודעת איך מבשלים אותו והאם אפשר להכין אותו לנישנוש כזה כמו עם הקליפה? וגם הוא צריך השריה? תודה ממש
אוכל
💬14 תגובות
תגובות (14)
משתמשת פורטי7 ביולי 2019 בשעה 10:09
כן אפשר להכין אותו לנישנוש. צריך השריה 24 שעות. אח"כ להרתיח אותו במים עד שיתבשל. לסנן את המים, לערבב יחד עם כמון לימון פטרוזיליה וגם לחלק לימון ולהוסיף לימון סחוט ומלח 😋
משתמשת פורטי7 ביולי 2019 בשעה 10:09
אוקיי, לשים בקופסא עם מים נעון?
משתמשת פורטי7 ביולי 2019 בשעה 10:10
ואפשר לשים את זה בחוץ על השיש או צריך להכניס למקרר?