☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 471098
משתמשת פורטי
2 ביולי 2019 בשעה 18:56
סתם משהו מצחיק חחחחחח
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
3 לייקים
תגובות (5)
משתמשת פורטי
2 ביולי 2019 בשעה 19:19
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
משתמשת פורטי
2 ביולי 2019 בשעה 19:35
טובבבב😂😂😂
משתמשת פורטי
2 ביולי 2019 בשעה 20:00
😂😂😂
משתמשת פורטי
3 ביולי 2019 בשעה 00:51
חחחחחחחח גדול
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 באוקטובר 2018 בשעה 18:52
כאבי גבבבב כואב לי הגב פתאום בצד שמאל למעלה, איפה שהצלעות לא נוח לי בשום תנוחה.. מוכר לשבוע 27?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
5 באוגוסט 2019 בשעה 22:17
ריח פה לתינוק עזרה בבקשה מה הריח של פה התינוק בלילה או בבוקר ?? מה אתן מריחות?? אני נותנת תמ"ל יש קשר שאני נותנת לךני השינה ?? כי המהלך היום אין ריח לפה!!
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2019 בשעה 13:57
יש פה אמהות לילדים רגישים ועדינים היי כולן, הבן שלי נכנס לגן לפני חודש בערך הוא בן שנה וחצי. ופתאום כשהתחלתי לראות את ההתנהגות שלו ליד ילדים אחרים קלטתי שהוא ילד מאוד עדין ורגיש ואפילו מופנם. אני רואה ילדים בגילו רצים לבימבה לאופניים משתוללים. בעוד הוא יעדיף לשבת לדפדף בספר או לנגן בכלי נגינה ויכול להתרכז בהם מלא זמן. בכללי הוא ילד מאוד נוח. הוא גם אינטיליגנט בטירוף והוא מדבר בצורה מדהימה ובפער גדול על ילדי הגן. אבל היום הגננת אמרה לי ״הוא ילד ממש טוב הוא מאוד עדין, הוא כמו בת את יודעת?״ 😳 עכשיו לא איכפת לי בכללל שהילד שלי יהיה עדין ומופנם, גם בעלי ואני אנשים מאוד עדינים ומנומסים כאלה. אבל יש פי פחד עצום שהוא יהיה רגיש מדי בסביבה וזה יהיה לו קושי חברתי בהמשך. לא צריכה להגיד לכן איזה עולם קשה זה וכמה הילדים הרגישים סובלים מהשאר. יש סיבה לדאגה??
אמהות
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2020 בשעה 14:00
מצב רוח יכול להיות לי פתאום איזה יום שאין לי מצב רוח לכמה שעות ומחשבות שליליות, דאוון כזה... קורה לעוד מישהי?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
19 באוקטובר 2020 בשעה 05:23
טיהורית אחרי לידה מישהי ניסתה???
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
3 במרץ 2021 בשעה 10:33
התקן לאחר לידה איך הולך כל התהליך? אני צריכה לבוא עם התקן לרופא בבדיקה של 6 שבועות והוא מכניס לי אותו? ואם כן, איך אדע איזה התקן להביא איתי..?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
👍
1 לייקים