עוגת גבינה אכלתי עכשיו עוגת גבינה קרה פירורים קנויה.. זה בסדר?!
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2018 בשעה 16:01
אין שום בעיב עם עוגת גבינה, בין אם היא אפויה ואז הכל תקין לבין אם היא עם פירורים..כמובן אם הגבינות מפוסטרות..אבל אני לא מכירה מקומות שמשתמשים בגבינות לא מפוסטרות להכנת עוגות גבינה..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2018 בשעה 16:30
זה לא קשור לגבינה.. מן הסתם הן מפוסטרות במיוחד אם זה מבחנות מוכרת..הבעיה היא אם יש בקרם ביצים חיות וזה אין לנו דרך לדעת.. אבל אם אכלת כבר והכל בסדר אז ברוך השם תמשיכי הלאה..ופשוט פעם הבאה תשאלי . :)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2018 בשעה 17:21
כן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בינואר 2018 בשעה 23:07
אם אין ביצים חיות אז מותר

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חמתי. : כמה אני שונאת שאני זאת שצריכה תמיד לשאול ולהתקשר!! אם אני לא מתקשרת אליה היא לא שואלת ! בסדר היא עובדת ואני לא , היא עייפה ויש לה במה להתעסק , אבל יש לה זמן להתקשר לבן שלה , אליי לא ! היא לא הייתה ככה כאילו אני בתקופה האחרונה מזה פגועה ממנה , למרות שלא עשתה כלפי משהו מיוחד אבל מרגישה שאני לא שייכת אליהם כמו בהתחלה , היא הייתה שואלת , מתקשרת וגם אני הרבה ובדיוק אחרי שילדתי תמיד שולחת לה תמונות והיא עונה רק במדבקות שזה מחרפן אותי !! אפילו כאשר אני שולחת לה מה קורה בוקר טוב צהריים טובים מה את עושה היא גם עונה במדבקות , למרות כאשר אני אצלה אני עושה הכל כלים עוזרת לה באוכל אני שמה להם לאכול ומנקה אחרי זה הכל אני עושה באמת ובמקביל היא עם התינוקת שזה בסדר גמור מבחינתי אבל עכשיו לא יודעתת אוףףף , כאילו היא זרה במיוחד הבוקר מה זה נפגעתי ולא יודעת אם אני צודקת , אני תמיד שולחת לה בוקר טוב , ולפעמים מתקשרת אחרי שהיא מסיימת עבודה , היא תמיד הייתה אומרת לי את כמו הבת שלי והייתה ממש מקסימה איתי אבל בתקופה האחרונה בכלל לא !! היום בבוקר היא העלתה סטטוס שהיא אוהבת את הבנות שלה ורשמה את השמות שלהן עם לבבות וזה תאמת נפגעתי כאילו לא יודעת .. , חפרתי אני יודעת אבל גם לא רוצה להגיד לבעלי כי בסופו של דבר היא אימא שלו , אההה במיוחד כאשר הבת שלה הנשואה נמצאת שם , אז בכללללללללל אין דו שיח ביני לבינה היא כל הזמן רק עם הבת שלה ואני כאילו לא נמצאת ! וכאשר יגיע הזמן שנלך אצלה , אני מרגישה כאילו אני הטועה, אני האשמה , וכאילו אין לנו על מה לדבר .
אמהותאמהות
💬47 תגובות