בנות כשאתן מתחילות טעימות
למשל אני רוצה להתחיל עם גזר
אני יכולה להכין ל3 ימים?
או כל יום להכין חדש ?
צריך להוסיף מים בשביל הטחינה?(איזה מים)
אפשר לטחון בנוטרי נינגה?
אמהות
💬42 תגובות
תגובות (42)
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 11:43
כן את יכולה לשים במקרר למשך 3 ימים. עדיף לא לחמם במיקרו בשל החימום הלא אחיד אלא בכלי ובמים חמים...
אם את מנחקנ תוכלי להוסיף חלב אם.
בנוסף, זה רק 2-3 כפיות תנסי למעוך טוב טוב מזלג... זה רר לטעימה לשלול אלרגיה
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 12:02
נגה גם אני התחלתי טעימות והיום כשניסיתי להכין את הגזר לא הצלחתי לטחון עם הנינגה וזרקתי הכל לפח המרקם שלו ממש לא אחיד וקשה. כשהעברתי במסננת יצאו רק מים ולא הגזר עצמו. לא יודעת מה לעשות..
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 13:15
אני מבשלת ואז מועכת במסננת ממש צפופה ממליצה בקישוא ודלעת לעשות קצת יותר מכיוון שיש המון נוזלים
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 13:37
אפשר גם לאדות ולא לבשל, זה שומר על הערכים התזונתיים יותר מבישול... 😍