דחוף מותר לביבות תפוחי אדמה שמעורבב שם ביצה חיה??
פעם שיברה בשבוע 7 שילשלתי את חיי אחרי זה לא יודעת אם זה קשור ושוב ניסיתי היום...
אודה לתשובה :)))
הריון ולידה
💬8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 11:16
יש לציין שמטוגנות
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 11:19
משום מה שאת פותחת את הלביבה התםוח אדמה לא מוכן כזה מבפנים הוא נשאר לבן בגלל זה החשש אבל מבחוץ קריספי ובצבע שחום...זה למה אני חוששת כי בחביתה רואים שהיא מוכנה...
אגב רות מה שלומך איך מתקדם אני עוקבת אחרייך שאת ממש בסוף ;))))
משתמשת פורטי29 ביוני 2019 בשעה 11:20
אם זה עובר בישול/ אפייה/ טיגון אז בוודאי שאפשר... החיידקים מתים בחום..
אסור לאכול ביצה חיה..