טעימות! פעם ראשונה טוב אז הצוציקית בת 5 חודשים ואני מרגישה שהיא מוכנה לטעום... איך מתחילים?? נגיד קישוא..אז להרתיח בסיר ולטחון? צריך לקלף אותו? באיזה מרקם צריך לתת לה אותו? מחר משהו אחר או להמדיך עם קישוא? ואם להמשיך אז קישוא חדש או לשמור במקרר?.. תודה לעונות!
אמהותאמהות
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2019 בשעה 09:48
להמשיך*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2019 בשעה 10:20
הכי טוב זה אידוי. שימי סיר עם מים חמים ומעל רשת או מסננת ותאדי את הקישוא עד שנהיה רך. אחרכך תטחני בבלנדר. את יכולה לחלק ל2-3 מנות ולשים במקרר, וכל יום לתת מנה אחת. אבל לא יותר מ3 ימים במקרר. עדיף להכין טרי בכל מקרה. עדיף גם לטחון ישר לפהי ההגשה ולא לטחון מראש אבל לדעתי בשלב הטעימות זה לא נורא כי אוכלים רק ביס.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2019 בשעה 10:45
תודה סמיילי! המרקם צריך להיות נוזלי? לתת את זה פושר/חם?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 ביוני 2019 בשעה 10:46
אני נותנת פושר-חמים. צריך להיות מחית כזה, כמו גרבר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך