☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 467931
משתמשת פורטי
19 ביוני 2019 בשעה 21:16
אין סימן כלום לא קורה מי איתי?? בא לי ללדת כבר!! 😭😭😭
הריון ולידה
💬
11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי
19 ביוני 2019 בשעה 21:19
סבלנות..גם לי לא היה סימן לכלום..בצהריים עוד טיילתי בקניון חחח..בערב כבר ירידת צים פתאומית וילדתי תוך 5 שעות❣ אז הכל פתוח מעכשיו חחח לידה קלהה☝️☝️☝️
משתמשת פורטי
19 ביוני 2019 בשעה 21:30
חח הלוואי ויהיה לי ככה נטלי 🙏🙏 תודה❤
משתמשת פורטי
19 ביוני 2019 בשעה 21:34
יואו ! מרגש !! מקווה בשבילך שיקרה מהר...
משתמשת פורטי
19 ביוני 2019 בשעה 21:38
מרגש מאוד,ובקרוב זה יגיע אני מתפללת להגיע לשבוע מתקדם..אז תגידי תודה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
27 באפריל 2019 בשעה 22:07
מדריכה של צעדים ראשונים מישהי שמעה וניסתה? מחר היא באה אלי...
אמהות
💬
21 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוקטובר 2019 בשעה 11:37
היי..החלטתי שאני אעלה כל יום לפה לפורום לזיהוי הרבים. ולזכות זה שכולנו נלד ילדים בריאים בגופם ובנפשם ונצא בידיים מלאות מבית חולים שני הלכות קטנות על שמירת הלשון.. *#לשון הרע לא מדבר אליי* *2 הלכות בשמירת הלשון* *הלכות רכילות, כלל ו’, סעיף ה’, ו’* אסור קבלת רכילות הוא גם אם שמע מאדם שנאמן עליו כ-2 עדים. ואפי' אין אם אין שום צד זכות. וכל זה אם אין תועלת לעתיד, אבל אם יש תועלת שיידע להישמר לעתיד מותר לקבל ולהאמין, אבל לא לספר לאחרים. אלא אם כן יש תועלת אם יספר להם. וכל זה אם סיפור לו שראה בעצמו, אבל אמר ששמע מאחרים, אין היתר להאמין לו והרי הוא כשאר אדם שסיפר לו. וכל היתר זה הוא רק באדם שמכיר היטב ומאמין לו תמיד כעדות 2 עדים. אבל אם בשאר דברים אין מאמין לו, ורק ברכילות נוח לו להאמין לו, וודאי שיש בזה אסור קבלת לשון הרע ורכילות. *הלכות רכילות, כלל ו’, סעיף ז’* וכל זה בזמן התלמוד, אבל בימינו פסקו שאין לאדם לומר שפלוני נאמן עליו כ-2 עדים. לכן אסור בכזה מקרה לקבל, רק לחשוש. וכמה טועים האנשים שנזהרים בלשון הרע ורכילות, אבל אם שומעים ממשפחתם מאמינים, כי הם וודאי לא ישקרו להם. וטעות היא, כי אין חילוק אם המספר נאמן עליו או לא. אין פה עיניין של כפייה דתית. מי שקראה יעמוד לזכותה.. אשמח לשמוע שהבנות כן קראו עיניין של עשר שניות. שנזכה לשמור על טהרת הפה ונאהב את הבריות אמן!!
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2020 בשעה 21:27
צירים? ישלי התקשויות די הרבה ואפשר לתזמן אותם.. זה לא כואב זה רק עושה לחץ כזה בבטן התחתונה בעיקר... מישהי שהיה לה ככה בלי כאבים וזה התברר לה כצירים?? או שזה סתם הכנה של הרחם?
הריון ולידה
💬
51 תגובות
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 20:48
בנות חייבת עזרה!! בעלי היה בסלון ואני בחדר סגור... שמעתי בוםםםם...שאלתי אותו מה קרה אמר לי נפלתייי.. והוא לא נפל הוא סתם היה ציני.. ואני נבהלתי ממש!!! אפילו בכיתי !! בבקשהה האם פגעתי בעןבר?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
22 בינואר 2022 בשעה 14:01
בן חצי שנה כבר חודש מתעורר בין כל מחזור שינה.. מוציא שיניים אבל לא בטוחה שזה קשור. למי שקרה.. זה מסתדר מתישהו? ואם כן מתי חזרו לישון ברצף?
אמהות
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
6 במאי 2022 בשעה 12:43
מישהי יודעת אם זה מותר לנשים בהיריון?
הריון ולידה
💬
3 תגובות