מושכת לעצמה בשיער בנות, הילדה שלי בת שנה וחודש התחילה למשוך לעצמה בשיער. חזק ממש אבל... זה נראה מלחיץ! יש ממה להיבהל או שנראה לכם שזה סתם משהו שיעבור? מציינת שלא מזמן עברה למטפלת אחרת שאני ממש לא מרוצה ממנה, כשאני מגיעה היא תמיד קשורה בעגלה עם משחק ביד ובכללי נראה לי שאין לה כל כך שליטה על הילדים, עדינה כזאת ושקטה. יש לה ילד שלה בן 3 פרא ממש שמציק הרבה לילדים וההרגלי סדר ונקיון שלה מזעזעים!!! יכול להיות שזה איזשהי תגובה לזה?
אמהותאמהות
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2019 בשעה 12:05
אויי.. למה את לא מוציא אותה משם? את לא יכולה לדעת לפי דעתי עד שלא תעבירי אותה ואז תבדקי אם זה עובר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2019 בשעה 12:07
אוף! אין לי שום מטפלת אחרת וזאת המחךיףה היחידה שהמטפלת הקודמת שלה מצאה לה... יש לה עוד פחות מחודש שם, לא רואה שהיא סובלת שם כשמביאה אותה היא נראית בסדר לא בוכה או משהו. זה נראה לך כזה גרוע?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2019 בשעה 12:07
*המחליפה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 ביוני 2019 בשעה 12:08
לא אני לא יודעת.. את מכירה את המטפלת והמסגרת לא אני.. אולי זה סתם שלב וזה לא קשור אליה בכלל.. אולי בנות עם ילדים בגילאים האלה ידעו יותר טוב :)

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך