אם שאבתי כמות ואני לא רוצה להקפיא אני יכול לשמור בקירור בבקבוק אחד וכל פעם לשפוך לבקבוק את המנה הרצויה? או שעדיף לא לפתוח כל הזמן את אותו בקבוק שאוב
הריון ולידההריון ולידה
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביוני 2019 בשעה 13:24
את יכולה לפתוח ולשמור את החלב בקירור עד 3 ימים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 ביוני 2019 בשעה 13:42
הבעיה עם מה שאמרת זה שנהיה שומן למעלה ואת צריך לערבב בשביל לשפוך את המנה הרצויה. זה לא כלכך נוח לערבב כשזה קר כי השומן לא נמס. יותר נוח לחלק למנות קטנות.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך