☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 465928
משתמשת פורטי
11 ביוני 2019 בשעה 20:40
דחוףףףף תכנסו היי בנות יצאתי מהמקלחת עכשיו אני בשבוע 15 עשיתי אפצ׳י וכל זה שאני בעמידה ופתאום יצא לי מלאאא מים מלמטה כמו פיפי אבל זה לא פיפי בלי שאני יכולה לשלוט בזה... מזה אומר??? לחוצהההה
הריון ולידה
💬
19 תגובות
תגובות (19)
משתמשת פורטי
11 ביוני 2019 בשעה 20:41
🤔
משתמשת פורטי
11 ביוני 2019 בשעה 20:41
דברי עם מוקד אחיות .. אולי יעזרו
משתמשת פורטי
11 ביוני 2019 בשעה 20:42
מוזר..
משתמשת פורטי
11 ביוני 2019 בשעה 20:44
את בטוחה שזה לא פיפי?
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
12 בפברואר 2019 בשעה 17:53
סיפור הלידה שלי ;) היי חברות, אז עכשיו אחרי שהתאוששתי אכתוב את סיפור בלידה שלי 😊. ביום שלישי שעבר כשאני באמצע להכין את הסנדוויצים לבעלי ולי לעבודה ב7 בבוקר מתחילה להרגיש צירים לא מידי חזקים ומתעלמת מהם כי ב7 וחצי כבר צריכים להיות על האוטובוס ועוד צריכה להתלבש... אבל קולטת שהצירים כבר מתחילים להיות יותר צפופים וכואבים וממש במזל ברגע האחרון אמרתי לבעלי אנחנו נשארים למרות שלא בטוחה עדיין שזה תחילת לידה ( כי העבודה שלו במרחק של שעתיים נסיעה)... מפה לשם מחליטה לא לרוץ לבית חולים אלא לעשות כדור ואמבטיה בבית כדי להגיע עם פתיחה גדולה יותר. בשעה 10 אני בוחנת שאני מדממת כמות נכבדה ולכן רצנו מיד לשערי צדק. כשהגעתי לשם מיד בדקו אותי, מחיקה 100 אחוז ופתיחה 2.5 אך בגלל הדימום פחדו שהשליה התנתקה ולכן מיד שלחו אותי לחדר לידה עם זירוז.. בשעה 2 בצהריים הצירים מתחילים להיות הרבה יותר חזקים ולכן מחליטה לראות כמה הפתיחה כדי להחליט אם לקחת אפידורל או לא, האחות בדקה והפתיחה רק 3 וחצי אז לקחתי אפידורל ובאמת ברגע הזה החיים נהפכים כמעט לתותים, אין כאבים.. הנס שלנו הוא שהדופק של התינוק נשאר יציב ולכן המשיכו איתי על לידה רגילה ולא קיסרי (בגלל הדימום). בשעה 5 אני בערך עם פתיחה 5 אז עשו לי פקיעת מים ומשם ב"ה הפתיחה התקדמה די מהר (לאחר שנתקע כמעט 6 שעות מפתיחה 2 עד 5)... כשהגעתי בערך לפתיחה 8 כבר התחלתי להרגיש צירים עם האפידורל ורואים שהתינוק לא כל כך רוצה לרדת... בסופו של דבר אני מנסה לדחוף, הפתיחה מגיעה ל10 והתינוק יורד לאט לאט... בשעה 7 בערב ילדתי את המתוק שלי 👶👪. בלידה עצמה היו הרבה ניסים- קודם שהדופק לא ירד וילדתי בלידה רגילה ושנית כשהוא יצא ראינו שחבל הטבור סביב הצוואר ולכן היה לו קשה לרדת וב"ה בריא ושלם...אז תודה לה' !!!
הריון ולידה
💬
16 תגובות
משתמשת פורטי
6 בנובמבר 2019 בשעה 06:20
אולטראסאונד ראשון היי בנות אין תורים לרופא נשים ! זה בסדר שהבדיקה הראשונית תהיה בשבוע 8 +2? לחוצה מעט ..
הריון ולידה
💬
14 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
16 במאי 2020 בשעה 07:31
פמפרס פרימיום - מבצע מי שמשתמשת, המבצע חזר בעזריאלי, 4 ב-100 או 8 ב-200 מעל קניה ב-200 יש להם גם משלוח חינם הביתה ♥️
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
23 בנובמבר 2020 בשעה 19:35
הי בננות שעושים הזמנה מעלי אקספרס , למה איאפשר לשלם על מלאא פריטיים בו ביחד למה צריך לשלם על כל דבר בנפרד ומשלוח בנפרד על כל דבר.זה לא משתלם כל דבר בנפרד ומשלוח בנפרד על כבר דבר ,כי בשיין לא ככה!!! מישהי יכולה להדריך אותי
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
23 במרץ 2021 בשעה 05:48
נראה לי שיש לי טחורים...... אני בשבוע 39 פשוט לא נעים לי ויש בליטה כזו אבל לא יורד דם. מסוכן לבוא ככה ללידה? מה עושים?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 באפריל 2021 בשעה 17:57
עזרה!! בבקשה!! הבן שלי לפני שבוע טעם נוזל אסלות 00 הירוק/כחול. הוא רק בן שנה. מיד הזמנו עזרה אמבולנס איחוד והצלה שאמרו שהוא נראה טוב ושמומלץ לקחת למיון. אני יודעת שטעם ממנו כי עשה איכסס ובכה מעט אבל לדעתי לא שתה שתה אבל כן חש בטעם. עברו 6 ימים והיום יש לו דלקת בגרון ופצעים בגרון! יש קשר?? הוא עם חום מליל שישי שלא יורד! בוכה ולא אוכל ולא שותה. בכוח מביאה לו מים עם מזרק שגם אותם פולט החוצה.
אמהות
💬
13 תגובות
👍
1 לייקים