שבוע 18 - תנועות מוזרות בבטן היי לכולן בננות וחג שבועות שמח! הריון ראשון כך שלא יודעת לזהות אשמח לתשובותיכן! כשאני שוכבת על הגב עם רגליים מכופפות אני שמה לב שאני מרגישה ממש מדי פעם כאילו משהו נדחף לי פנימית בתוך הבטן, וחוזר חזרה... כמו בעיטה. אבל לא מרגישה את הפרפור/דגים שכולם מדברים עליהם.. אלא ממש קיק, ממש משהו שדוחף את הבטן וחוזר חזרה.. לפעמים בצד ימין ולפעמים שמאל. קורה לי רק בתנוחה הזו שתיארתי. כאילו מישהו נותן לי בוקס עדין פנימית.. האם יכול להיות שזה תנועות או שאני סתם מתלהבת?
הריון ולידההריון ולידה
💬19 תגובות

תגובות (19)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2019 בשעה 19:42
כשאת תרגישי את התנועות בבטן את תדעי בודאות .אי אפשר לטעות אני הרגשתי לראשונה בשבוע 21+2 ..הריון ראשון , שיליה קדמית עד אז - היו ניחושים ותחושות , אבל לא באמת תנועות העובר . בהצלחה. .הריון קל שיהיה לך
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2019 בשעה 19:42
זה כן מרגיש כמו קיקים, בעיטות כאלה.. אבל אני תוהה אם העובר לא קטן מדיי בשביל לבעוט ? זה לא כואב זה עדין מאוד אבל זה גם בלי הפסקה.. ישמצב?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2019 בשעה 19:54
כן .יש מצב. שבוע 18 בהחלט שבוע טוב להרגיש את תנועות עובר . לגבי כאב מהתנועות עובר - לא מחייב. אני עד חודש 9 בקושי ראיתי בטן שלי זזה. והתינוקת שלי הייתה כל כך עדינה ושקטה , שבקושי הרגשתי.. דרך אגב- גם עכשיו , שהיא בת 3 חודשים , היא תינוקת מאוד נינוחה ועדינה ;)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי8 ביוני 2019 בשעה 19:55
את צודקת לגמרי בתחושה, ככה זה מרגיש בהתחלה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך