איך מכינים רי בר בבית ? אמאלה עם חשק מטורףףףףף מישהי ניסתה ויודעת לתת לי הסבר ? על בסיס יוגורט באיזה יוגורט משתמשים ?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2019 בשעה 17:07
אני בדרך כלל מכינה עם 3 אחוז של דנונה. וזה מאוד תלוי מה את אוהבת בשייק. אפשר גם במקום יוגורט חלב סויה או חלב רגיל יוגורט עיזים... פירות אפשר גם להוסיף טחינה אגוזים שוקולד עם קרח בלי קרח . מה שאת אוהבת זה הכיף בשייק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2019 בשעה 17:15
לי יש מתכון קבוע למיקס חלווה של ריבר יוצא ממש דומה בקבוק של יוגורט עזים(אפשר בקר.. אני פחות מעדיפה) 3 כפות טחינה 3 כפות סילאן 5 תמרים כמה אגוזים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במאי 2019 בשעה 19:12
נטע נשמע מעולה אנסה את זה. אני עושה גם בלי חלב- מיץ תפוזים (סחוט טבעי) בננה תפוח ותמר. ממש טעים!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במאי 2019 בשעה 04:30
ממליצה להקפיא בננה חתוכה ולהוסיף לשייק.. יוצא כמו גלידה😍

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך