לשישי בערב זה דגים, קציצות דגים וחומוס מבושל, כל אחד בסיר אחר.
שבת זה שניצלים, בשר עם אפונה, או בשר עם שעועית, פרוסות בשר ותפוחי אדמה ואורז. תלוי גם אם יש אורחים או לא
משתמשת פורטי15 במאי 2019 בשעה 11:13
בורקסים עם רוטב פטריות, טורטיוץ ממולאות בבשר ומטוגנות כמו שניצל, תחפשי בגוגל מתכונים או כל מיני רעיונות
משתמשת פורטי15 במאי 2019 בשעה 11:16
אני אוהבת להכין דגים, בעיקר מושטים עם כל מיני רטבים שונים...
טריאקי פטריות
שמנת וגבינות
ברוטב אדום עם הירקות שיש במקרר..
וכו..
משהו מגניב שאני מכינה:
חזה עוף ממולא בירקות
פורסים חזה עוף דק דק, כמו לשניצלים, אבל כמה שיותר דק..
מכינים מילוי - בצל ופטריות, גזר וכרוב וכו..
אני מבשלת את הירקות..
מחכים שיתקרר.
לוקחים שניצל שמים קצת מילוי ומגלגלים,
טובלים בביצה ומצפים בציפוי לשניצל ומועכים קצת כשהיד קעורה (שיצא האוויר ויהיה יציב)
מטגנים בשמן עמוק
יוצא ממש טעים :)