☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 458813
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 17:08
ברית מילה מתכננת בע'ה לעשות את הברית בבית ואחר כך באירוע ,השאלה כזאת מה צריך שיהיה בשולחן איזה אוכל ? אשמח לעזרה תודה ❤ (הבנתי שצריך שהיו 5 ברכות)
הריון ולידה
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 17:11
ניראה לי צאיך 10 גברים וסעודה ז"א שיברכו על לחם ובירכת המזון
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2017 בשעה 18:27
מתי גיליתן למשפחות? אני בהריון ראשון. בערך אמצע שבוע 5. גיליתי שאני בהריון בדיוק לפני שבוע. אני הילדה הראשונה מתוך 3 שנכנסה להריון בבית. לא כלכך קרובה למשפחתי או לאחיותיי אך ההורים שלי מחכים לנכדים בקוצר רוח. ובעלי הוא הבן הקטן אחרי 3 אחיות גדולות. השאלה שלי היא מתי לדעתכן כדיי לשתף את ההורים ואת המשפחות?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
27 בינואר 2018 בשעה 14:59
כאבי גרון בנות תעזרו לי כאב גרון חזק מאתמול לא מצליחה לבלוע מה עושים
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוקטובר 2018 בשעה 12:51
ניתן לעבור מסמילאק למטרנה בגיל 17ימים לתינוק? ???
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
22 במרץ 2020 בשעה 15:23
קושי נשמיה שבוע 28, +5אין לי אוויר בראות וקשה לי לנשום וזה גורם לכאבי ראש. קרה למישהי?ככה זה מרגיש מה שכולן מדברות עליו שכבר לא נח כלום וקשה לינשום?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
28 באפריל 2020 בשעה 20:42
תחתוניות בהריון מישהי פעם הגיבה פה שהרופאה שלה אמרה לה בלי תחתוניות כי זה עושה דלקות/פטריות בהריון. ובאמת שמתי לב שבנות מעלות פה שאלות עם תמונות של התחתונים בלי תחתוניות....... הרופא אף פעם לא אמר לי משהו כזה.. אבל אני שוקלת גם להפסיק לשים..אבל איך אפשר?! הכל נרטב לי מהפרשות תוך כמה דקות...להחליף פשוט תחתונים כמה פעמים ביום?
הריון ולידה
💬
18 תגובות
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 19:42
היי בנות, הבן שלי בן 4 חודשים, והגובה שלו הוא 62 ס"מ. האחות אומרת שהוא באחוזון 18 שזה טיפה נמוך אבל על הבגדים נראה שעוד רגע אוברולים של 3-6 יהיו קטנים עליו. אז הוא נמוך או לא? מה הגובה של הבייביז שלכן?
אמהות
💬
9 תגובות
👍
3 לייקים