☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 458684
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 09:36
מנשא בייבי בורן זה מגיל לידה? מאיזה גיל אפשר להשתמש?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 14:10
כל מנשא בערך הוא מ3 קילו
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 16:08
אסתר את בטוחה?
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 17:34
כן
משתמשת פורטי
12 במאי 2019 בשעה 17:34
תודה
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 בדצמבר 2017 בשעה 18:48
קלקול קיבה - כמה מסוכן? הגיס של בעלי החליט לפנק אותנו בהרעלת מזון. זה לא מביצים או בשר נא, אלא מלזניה שאני מניחה שהגבינה בה הייתה לא טובה. זה לא זוועתי אבל כן קצת שלשלתי וכואבת לי הבטן כבר שעה. עם המזל שלי אכלתי גם כמות נכבדת מזה. כמה זה מסוכן לעובר?? בהנחה שלא מדובר בליסטריה (כי אז בטח הייתי כבר במיון) בא לי פשוט להרוג את הטמבל הזה שנתן לנו לאכול את זה, באמת.
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2018 בשעה 15:37
נפגעתי פעם ראשונה במהלך ההריון הזה שנפגעתי ועוד מאישה! המתנתי בסבלנות בקופה ב-h&o עשיתי סיבוב סביב עצמי כי קשה לי לעמוד, באה אישה לא מבוגרת ופשוט עקפה אותי כאילו אני אוויר. כעסתי אבל לא הגבתי, מחלקים שם את המועדון בחינם והמתנתי 20 דקות לקופאית שתסיים עם האישה הקודמת, הגברת החצופה הזאת שואלת את המחיר והקופאית עונה לה בהתאם ואז היא מחליטה לעשות מועדון, בשלב הזה כעסתי גם על המוכרת וגם על האישה שעקפה אותי, התנצלתי ואמרתי לה שהיא עקפה אותי וכבר המתנתי 20 דקות שהאישה הקודמת תסיים. המוכרת התנצלה בחיוך והוצאתי את הכרטיס הנחות שוטרים שלי ואז הגברת הזאת הכפוית טובה הזאת, באה ואומרת לי אתם השוטרים חושבים שמגיע לכם הכל, לא הגבתי! אמרתי לה שעוד לפני שאני לובשת מדים (אני מתנדבת עדיין בשירות פעיל), אני אישה בהריון וזה שהיא התעלמה מהקיום שלי זה לא אומר שאני אוויר, החצופה באה ואומרת לי ״הריון זה לא מחלה״ ואני עם כל התסכול שיש לי מההריון פשוט יצאתי עליה שהיא חצופה!!! שלא תשווה את ההריון שלי למחלה אבל היא לא מבינה כמה הוא קשה ואני לא מאחלת לשונאים שלי הריון כזה! התחממתי בגלל אישה בורה, כעסתי על עצמי שנתתי לאישה חסרת שכל שאינה מכירה אותי להוציא אותי מהכלים, היא המשיכה לדבר בזלזול גם על נשים בהריון ועל שוטרים גם אחרי שיצאתי, המשפט היחיד שיצא לי מהפה זה ״יש חוק במדינת ישראל ואני לא חייבת לעמוד אחרייך ולא הייתי צריכה להמתין מההתחלה״, אני אישה לפני שאני לובשת מדים! יצאתי משם נשמתי ובכיתי כי פעם ראשונה בהריון הזה החודש שמיני שבאמת היה לי קשה (הייתי גם אחרי חיסון שפעת וסיבוב אצל הרופא) והתנצלתי על כך.
הריון ולידה
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
30 ביוני 2020 בשעה 16:22
בין כל הנסיונות של זירוזים מנסה בלי להתייאש חחח עשיתי הליכה עליתי מדרגות של 8 קומות ובלילה מתכננת לקיים יחסים עם בעלי חחחח אני במקום התינוקת שלי הייתי כבר מחפשת מקום לצאת 🤣🤣 כבר כבד כואב מתסכל בחום הזה ההריון שבוע 40 😣
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
18 במאי 2021 בשעה 07:31
דחוף דחוףףףף השניה גיליתי שאני בהריון יש לי שני ילדים בבית... לבעלי בכלל לא רוצה.. שמרנו ובכל זאת איחר לי, ובדקתי עכשיו ואני ממש בוכה הוא אמור לחזור הביתה תכף.. לספר לו עכשיו? אוף אני לא יודעת איך יקבל את זה ויש לו עוד יומיים יום הולדת אז לדחות למסיבה נראה לי יהיה בלאגן. אוף אני ממש שמחה מצד אחד שאנחנו זוכים אבל מפחדת מה לומר מה לעשות?
הריון ולידה
💬
20 תגובות
משתמשת פורטי
4 ביולי 2021 בשעה 06:36
מישהי שלקחה בתחילת ההיריון דיקלקטין, הפסיקה, ובחודש 9 חזרו הבחילות והיא התחילה לקחת מחדש דיקלקטין ועזר גם בחודש 9 ??
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2021 בשעה 14:00
מי כאן מורה ומתי יצאתן לחופשת לידה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות