☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 454210
משתמשת פורטי
21 באפריל 2019 בשעה 16:42
התכווצויות הגיוני תחושת התכווצויות ברחם בזמן הנקה גם 6 שבועות אחרי לידה? אני גם שבועיים אחרי הכנסת התקן...
אמהות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 באוקטובר 2017 בשעה 19:45
מכה בבטן לפני שעה בערך קיבלתי מכה בבטן. באתי להיכנס לשירותים והייתי בטוחה שהדלת 9תוחה ונדחפתי עליה (היה לי פיפי היסטרי) והבטן נמחצה על היד, סליחה על התיאור המוזר... מאז הרגשתי אותה לפחות 10 פעמים. אבל מה שמטריד אותי עדיין זה שהבטן מתקשה דיי הרבה מאז, כאבים כמו מחזור קל בבטן תחתונה וכאב קל כמו דקירה באמצע הבטן (מימין לפופיק) נראה לי שיותר נלחצתי מאשר מה שזה באמת ובשעה הזו זה נראה לי רק מיון.. מה אתן אומרות..? ללכת..? לחכות למחר..?
הריון ולידה
💬
31 תגובות
משתמשת פורטי
10 באוגוסט 2018 בשעה 05:53
האם בדיקת פתיחה יכולה לזרז לידה? מתלבטת אםצליסוע לביח שבוע 36 פתיחה 2 כבר חמישה ימים .יש ציריםצפה ושם
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
16 בדצמבר 2019 בשעה 17:17
טיפות רוטה פיצית קיבלה טיפות רוטה ביום רביעי האחרון, של גיל חודשיים. מאז לא רגועה, כאבי בטן מטורפים יותר מגזים, בוכה בגלים, הרבה על הידיים כי איך שמניחה בעריסה ישר בוכה. איך יודעים אם צריך לפנות לרופא לברור? היא מקבלת סימיקול ואוכלת נוטרילון קומפורט. היא כן צוחקת איתי כשלא בוכה ב"ה, יש לה תאבון ב"ה ויציאות כמעט כל יום🙌🙌🙌 פשוט קראתי שיש תופעות נורא מלחיצות לחיסון הזה😱😱😱
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
5 במרץ 2020 בשעה 22:40
ביוץ היי בנות, המחזור האחרון היה ב12/2, בדיקות ביוץ חיוביות במשך שלושה ימים 23,24,25, קיום יחסים 23 ו26, יש סיכוי להריון?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
24 במרץ 2020 בשעה 07:46
המצב הזה אוף כל כך מבאס המצב הזה.. הילדה שלי ואני כל היום בבית כבר לא יודעת איך לשעשע אותה. תנו פתרונות לילדה בת חודשיים וחצי מה לעושת איתה אני מרגישה ששרתי את כל השירים שיש בעולם וכבר השתגעתי ותוך כדי יש לי געגוע לבעלי שהולך לעבודה ומפחדת שהוא חוזר.. ומתגעגעת להורים ולאחים שלי מה יהיה עם המצב הזה אוף😢 קורנה הלוואי שתלכי כבר!!
קורונה ביחד
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
4 במאי 2020 בשעה 05:33
👶עד איזה גיל נשארתם עם התינוקת/תינוק בבית .. מתי זה גיל חובה היי בוקר טוב בננות מעניין אותי לדעת עש מתי נשארתם עם התינוקות בבית בלי קשר לתקופה הזו .. תמיד היתי חרדתית בקטע הזה ואמרתי שהילדים שלי ישארו איתי כמה שאפשר עד לגיל שירצו חברה . (למרות שיש גם חברה בחוגים ופעילויות עם תינוקות נוספים ) ועוד יותר נחרדתי מהסיפורים שהיו בגנים ומעונים. אשמח לדעת מתי רשמתם את הילדים למעון אחרי החופשת לידה או שחיכיתם .. ומתי זה חובה כבר לשלוח לפי הניסיון שלכם (וגם חוקית) את התינוק לא בגלל שיקולים כלכליים או שיעמום בבית. תודה יקירות על התשובות (שלי בת 5 חודשים )
אמהות
💬
29 תגובות