מי שנותנת נוטרילון קומפורט! שימו לב שהטמפ הכנה צריכה להיות 37 מעלות! ותמיד לא הבנתי למה סוף המנה נשאר סמיך... ברגע שהכנתי את זה חם, נתתי לזה להתקרר ללא הפיטמה (מתקרר מהר יותר) ונתתי לו. ככה הסוף ממש לא היה סמיך ולדעתי גם פחות סבל מכאבים.
אמהותאמהות
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2019 בשעה 19:01
לא הבנתי אז איך לעשות???
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2019 בשעה 19:10
כמו שכתבתי, להכין עם חמים ולתת לזה להתקרר... שיהיה בהתחלה כמו טמפ של אמבטיה ואז לתת לזה להתקרר טיפה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2019 בשעה 20:01
גם אצלך יש גזים למרות שהאוכל עדין?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 באפריל 2019 בשעה 20:01
כן..

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך