רוצה ילד שני אבל מתה מפחד! היי בנות.. יש לי ילד בן 9 חודשים. כל החיים חלמתי על להביא ילדים צמודים, ממש חלמתי על זה. וגם רוצה הרבה ילדים! לפחות 3-4 ! אני עכשיו בת 28. כל כך רוצה עוד ילד אבל מפחדת אימים! המצב הכלכלי לא מזהיר.. ושוב פעם לקטוע את הקריירה שלי ועוד פעם לופ של לא לעבוד תקופה זה מפחיד אותי! איזה קשה זה כל פעם מחדש להביא ילד ולהתחיל הכל מחדש מבחינת קריירה.. אין לי לב לשים ילד בן 3 חודשים בגן. וגם המחשבה על לשים שני ילדים בגן זו הוצאה משוגעת. כל כך עצוב לי שקשה לי להגשים את חלום האמהות שלי כפי שאני רוצה אותו רק בגלל כסף!
אמהותאמהות
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במרץ 2019 בשעה 04:55
אני מאמינה שכל ילד והברכה שלו.. וזה הזמן לפתח את המשפחה תמיד יהיה איזה עניין ובסוף תצטערי על זה.. זה מה שאת רוצה? לכי על זה! אני בכלל חושבת לחזור מחופשת לידה כבר בהריון..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במרץ 2019 בשעה 06:08
מרגישה כאילו אני כתבתי את הפוסט הזה. כל כך מבינה לליבך.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במרץ 2019 בשעה 06:54
לכן עשיתי הפרש 3 שנים אני בעד לתת לכל ילד את המקום שלו לגדול וגם לנו מרווח כלכלי ולא לעצור את החיים מבחינת קריירה לימודים וקידום . הרי זה באמת על חשבוננו בסופו של דבר ולימיש עוד סבתא ששומרת עד גיל שנה עדיין החוסר שינה בילדה הראשונה גמר אותי היה קשה לתפקד בעבודה כרגיל.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 במרץ 2019 בשעה 07:17
הגישה שלי היא שילדים לפני קריירה, נכון, למדתי, השקעתי, בניתי, וכל הריון הופך קשה והגידול בכלל מורכב. אבל ההשקעה הגדולה והמתגמלת ביותר הם הילדים שלי, והם הגאווה שלי, אז אני בת 26 עם שלושה, וכשאחגוג 27 יהיו לי ארבעה קריירות מפוארות ומושלמות ❤

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך