☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 446170
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 21:03
טעימות רוצה להתחיל טעימות לקטנטונת שלי (בת 4 חודשים) היא מראה סימני סקרנות באוכל. ואני לא מצליחה להבין למה רק מגיל 6 חודשים מותר?
אמהות
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 21:05
מותר להתחיל טעימה של חצי כפית - כפית לשלילת אלרגיות... ארוחת מוצקים רק מגיל חצי שנה כי מערכת העיכול שלהם ממש עוד לא מותאמת בגיל הזה לארוחת מוצקים
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 21:05
אז תתחילי לה. בהצלחה! 😉
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 21:12
מותר מתי שאת רואה שהילד מוכן..
משתמשת פורטי
14 במרץ 2019 בשעה 21:14
ממליצה לך להתחיל טעימות אחרי חיסון גיל 4 חודשים..
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
13 באוגוסט 2018 בשעה 21:00
כמה פעמים עוד אסתכל על התמונה הזאת אני מכורה! מאוהבת! שרופה! שיבוא כבר לאמא.
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
7 באוגוסט 2019 בשעה 09:55
עבודה היי אני נכנסת השבוע לשבוע 38 ... ואני עדיין עובדת וקשה לי .... סובלת מסימפיזיוליזיס בנוסף כל הכאבים שמתלוועם כאבי גב כאבי רגליים מטורפים בצקות מפה ועד אירופה כובד וכ'ו וכ'ו , יש לי כמה ימי מחלה וחשבתי לנצל אותם ולנוח קצת לשבת בבית , היום אני צריכה להגיש אילוצים לעבודה לסידור העבודה שבוע הבא השאלה מה לעשות מה לרשום למנהלת מה להגיד לה ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 בספטמבר 2020 בשעה 15:54
אמהות דתיות .. תגידו אני פשוט מרגישה מפונקת ואני ממש לא כזאת! עברתי הרבה תקופות קשות והחיים שלי אף פעם לא היו קלים ואף פעם לא בחרתי בדרך הקלה.. אבל אני באמת לא מבינה אך יש לכן כוח להביא ילד כל שנה?? (מי שכמובן החליטה ככה לא כולן) . יש לי ילד אחד בן 8 חודשים ואני לא מבינה אך אפשר להביא ילד אחרי ילד יש ימים שאני פשוט בקריסה! יש לכן כוחות שאני לא מכירה??
אמהות
💬
48 תגובות
משתמשת פורטי
22 באפריל 2021 בשעה 05:23
התינוק שלי בן 4 חודשים לא עושה את מה שכתוב. עושה הכל חוץ מלתפוס משחק ולזרוק רשום שזה המשחק האהוב עליו. הוא בקושי תופס מנסה אבל לא מצליח בכלל. יש סיבה לחשוש?
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
6 באוקטובר 2021 בשעה 02:43
היי בנות, מי יכולה להגיד לי מתי עוברים מעריסה ללול? איך יודעים? ומתי גם עוברים מהאמבטיה לטיולון?🙈 ( התינוק בן 3.5 חודש)
הריון ולידה
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
1 במרץ 2022 בשעה 05:17
בן כמעט 3 חודשים יצא לו ביומיפ האחרונים פצעונים בכל מיני אזורים בפנים כמו חררה, אני לא מבינה ממה זה נובע אני דואגת שהפנים שלו תמיד נקיות, אין יובש שמה לו קרם פנים כל יום אחרי המקלחת.. זה עדיין הורמונים??
הריון ולידה
💬
2 תגובות