
משתמשת פורטי13 במרץ 2019 בשעה 20:11
תוכנית כלכלית- תחקיר על סושי
ראיתן?
בתוכנית הכלכלית עשו תחקיר על סושיות- גפאניקה, סוהו, ג'ירף ועוד איזו מסעדה יוקרתית לא זוכרת...
בקיצור בכולן מצאו חיידקים צואתיים, אי קולי, שמרים (שמעידים על חוסר טריות של הדג) ברמות הרבהההה יותר גבוהות מהמותר.
מזעזע ברמות... נהיה כבר מגעיל ומפחיד, במיוחד עבורנו, לאכיל בחוץ...
אז לידיעתכן... אם לא נמנעתן מסושי אפילו צמחוני... זה הזמן:/
הריון ולידה

💬10 תגובות