☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 445233
משתמשת פורטי
11 במרץ 2019 בשעה 09:02
אשמח להתייעצות🙏 מישהי ילדה בעזרת דולה?.. האם מומלץ לקחת דולה ללידה??
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
12 במרץ 2019 בשעה 09:27
עוקבת 🙌🏼
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 בדצמבר 2021 בשעה 12:30
מישהי משתמשת במטרנה אקסטרה קר קומפורט ויודעת אם אפשר לתת את זה לבן 8 חודשים ללא התייעצות עם רופא? זה דל לקטוז ואני מפחדת שזה משהו שדורש הנחיה מיוחדת. מצד שני אני יודעת שזה יותר קליל ועוזר לגזים/עצירות
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
12 בינואר 2022 בשעה 10:12
זה באמת לא בראש , זה שאני בהריון ואני לא מפסעקה להיות רעבה. זה אמיתי!!!!!! אני בולסת בלי סוף אבל נישארת רעבה😞 מזה הדבר הזה. בור ללא תחתית
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
3 לייקים
משתמשת פורטי
16 בינואר 2022 בשעה 17:32
אני בשבוע 32 וממש בחרדות מהאומיקרון הזה.. עברתי לעבוד השבוע מהבית אבל עכשיו התברר לי ולבעלי שחבר שלו שהיה אצלנו בחמידי - מאומת לקורונה. זה ממש מלחיץ אותי ואני מפלדת להידבק אבל מרגיש לי שזה מרחק נגיעה מלהגיע אליי… מישהי שעברה קורונה בשבלב הזה של ההריון?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
23 בינואר 2022 בשעה 11:25
אמל"ק: יש פה מישהי שהגישה מכתב לועדת ערעור של כללית וכן שילמו לה בסוף על המיון? הייתי במיון לפני חודשיים בעקבות דימום (בהריון) בגלל רופא נשים אגרסיבי של כללית שעשה לי בדיקת פאפ אגרסיבית וכואבת הייתי בשעה 18:08 ללא הפנייה ורק אחרי זה התברר לי שאפשר ללכת מהשעה 19:00 ללא הפנייה מצד שני ראיתי באתר של כללית שכתוב בפירוש שדימום בהריון נותן הפנייה אוטומטית לכל מיון נשים בכל שעה בכל שבוע בקיצור המיון שלחו לי הודעה שי לי חוב על סך כמעט 1000₪ שלחנו פקס לכללית וביקשנו שישלמו את זה (כי וואלה זה באשמת רופא שלהם!!) והם סירבו בטענה שהסכום גבוה מיידי המזכירה בכללית אמרה לי לכתוב מכתב ערעור ולתת לה ושהיא תגיש להם את זה כתבתי מכתב ערעור ארוך ומספק עם כל הטענות שלי והגשתי למזכירה והיא שלחה את זה לכללית בפקס אז יש פה מישהי שהגישה מכתב לועדת ערעור של כללית וכן שילמו לה בסוף על המיון? הערעור עבד? או שזה סתם עוד דרך לסבן אותי ולמשוך זמן ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
8 במרץ 2022 בשעה 18:17
מה עושים עם העיפות הזו??? אני בהריון שבוע 11 ויש לי ילדים בן שנה ובן שנתיים וחצי שצריכים אותי ואני לא מתפקדת אני מגיעה למצב שאני נרדמת בישיבה אני כאילו רק מחכה שישנו... מסכנים איך אתם מתמודדות? זה נורמלי עיפות כזו?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
6 באפריל 2022 בשעה 23:57
אם התייבשות גורם לצירים בשבועות 38+ מביאים נוזלים בכל זאת ?? זה גורם ללידה ?
הריון ולידה
💬
1 תגובות