יש תזונאית בקהל במקרה? אני טבעונית שנה וחצי (כרגע בהריון ראשון שבוע 15), אני שוקלת להחזיר לתזונה שלי מספר סוגים של גבינות אבל אני מאוד פוחדת שזה יעשה לי רע בבטן ואולי זה לא רעיון טוב לעשות דבר כזה בהריון..
הריון ולידההריון ולידה
💬11 תגובות

תגובות (11)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2019 בשעה 20:23
חלבי לא הייתי ממליצה לל להחזיר . אני גם טבעונית וכשאני משתמשת בחלבי אפילו קצת אני חוטפת צינון מעצבן. בהריון התגובה מהירה וחזקה יותר. אין לנן איך לעכל מוצרי חלב פרה המיועדים לעגל, ולתינוקים עד גיל שנתיים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2019 בשעה 21:10
אסתר בגיל מסויים החלב מפרק סידן לא מוסיף...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2019 בשעה 21:36
הגר תנסי להחזיר בהתחלה רק גבינות קשות, כמו גאודה, אלו גבינות שכמות הלקטוז בהן מאד נמוכה. עוד משהו שאת יכולה לנסות זה יוגורט נטול לקטוז, יש עכשיו בסופרים נדמה לי של דנונה. אסתר לשאלתך, אנחנו נולדים עם כמות גדולה של אנשים המפרק לקטוז, במהלך ההתבגרות חלקינו מאבדים מכמות האנזים הזה ולכן עיכול חלב לפעמים הופך לקשה יותר. בכל מקרה חלב הוא מקור מעולה לחלבון עם הרכב חומצות אמינו מעולה וגם עשיר בסידן שהרבה פעמים חסר לנו בהריון.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 במרץ 2019 בשעה 21:36
אנזים* חחח לא אנשים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך