מחפשת מתכון מוצלח למוס אף פעם לא יוצא לי מרקם טוב
אוכלאוכל
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 11:50
אין מה לעשות חוץ מלהקציף שמנת מתוקה.. בין 7-10 דקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 11:52
ואם את מכניסה שוקולד מומס אז תעבירי קודם שתי כפות נגיד של השמנת המוקצפת לקערה של השוקולד ואז את כל זה חזרה לשמנת.. ככה היא לא תימס לך מהחום של השוקולד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 11:54
אני לא רוצה מרקם קרמי של קצפת.. אני רוצה מוס, אוורירי..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 11:55
זה יצא מוס, פשוט תקררי במקרר כמה שעות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות