מישהי נמצאת במעקב אצל כירורג שד תוך כדי ההריון?
יש לי כמה שאלות למי שכן במעקב.
הריון ולידה
💬11 תגובות
תגובות (11)
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 11:55
היו לך שינויים הורמונליים בשד בטרימסטר הראשון? הייתי אתמול את הכירורג והוא אמר לי שהוא מרגיש בלוטה אחת מוגדלת יותר מהאחרות על אף שהשד שלי הורמונלי גם בדרך כלל. אמר לי לא לדאוג ולבוא עוד חודשיים אבל אני לא נרגעת מאתמול כי הוא מאוד התעמק בזה.
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 11:58
אני עשיתי אולטרסאונד שד בתחילת ההריון בשבוע 5 כי הרגשתי ששד אחד שלי כואב יותר ועם בליטה מוזרה. ברוך השם היה תקין אבל אני שוקלת ללכת שוב כי שד שמאל עדיין כואב יותר מבימין. מתלבטת כי עברו רק חודשיים וחצי אולי שלושה
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 12:00
הרופא הסביר לי אתמול שרק בשבוע 17-18 יש ירידה הורמונלית ולכן יכול להיות שהשדיים כרגע יותר מושפעים. לכן גם אמר לי לבוא עוד חודשיים כשאני אהיה בערך שבוע 23-24. עשיתי כרגע רק מישוש והכי חשוב שיש מעקב. ממליצה לכולן ללכת לעשות.
משתמשת פורטי5 במרץ 2019 בשעה 12:01
אני מחר אמורה להיכנס ל 18. את מתכוונת שאמור להיות פחות כאב? כי כתבת ירידה הורמונלית.. איך זה אמור לבוא לידי ביטוי?