☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 443287
משתמשת פורטי
3 במרץ 2019 בשעה 13:41
סקירה מאוחרת מישהי שעשתה סקירה אצל דר' ורדימון בפתח תקווה דרך הקופה, ויש לה חוות דעת מהרופא ומהסקירה? תודה!
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
3 במרץ 2019 בשעה 13:47
עוקבת
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 באפריל 2021 בשעה 17:29
מישהי שהבינה מה הלוז?? אז סתם התחסנו?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2021 בשעה 09:15
היי חייבת עזרה. כל הבית שלי ייתושים ברמה מחרידה אני עם תינוק בן חודש ריססנו ולא עזר קנינו קוטל ולא רואה אף ייתוש נכנס אליו. מה זה אומר? אמורים לחכות כמה זמן?
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוקטובר 2021 בשעה 22:15
היי בנות, עברתי שלשום הריון כימי כנראה 😭 יצאו לי 2 בדיקות חיוביות ויום אחרי בערב קיבלתי, סליחה על התיאור אבל יש לי גם שלשולים ביומיים האחרונים ואני עדיין מדממת? יש לזה קשר כלשהו ?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
9 בינואר 2022 בשעה 10:33
העי בנות, האם אני יכולה לעשות חיסון אנטי די בתחילת שבוע 30 או שזה כבר מאוחר?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
12 באפריל 2022 בשעה 15:51
מישהי יכולה להמליץ מניסיון על עריסה מתחברת? (אני מעדיפה את אלו מהבד ולא מהעץ...)
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2022 בשעה 10:12
יש לי יבלת באצבע (עובדת עם ילדים אז כנראה קשור ליבלות האלה שיש להם שזה נורא מדבק). בעבר שמתי חומר שנקרא "בלי יבלת" ועזר. הרופא שלי לא מכיר את החומר ולכן לא יודע אם מותר או לא לנשים בהריון. אני רוצה להתחיל לטפל בהקדם ושעות העבודה שלו מאוד מוגבות ולא מצליחה לתפוס אותו טלפונית. מכירות חומר מומלץ שבטוח להשתמש לנשים בהריון?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
1 לייקים