יש כאן טבעוניות? אני מוצאת את עצמי אוכלת כל בוקר פרוסה עם בערך כף גבינת סויה של תנובה. מפחדת שזה מתועש בטירוף אבל אין לי תמיד במה להחליף והאמת שגם אין לי חשק עדיין להמון דברים שהייתי אוכלת לפני ההריון כמו טחינה לדוגמא. מה אומרות? זה באמת משהו שעדיף להימנע ממנו?
הריון ולידההריון ולידה
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במרץ 2019 בשעה 16:41
אני הייתי שנתיים.. תאכלי אבוקדו, תנסי אולי טחינה מעורבבת עם סילאן.. תעשי לך חביתה מעדשים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במרץ 2019 בשעה 16:42
הגבינות הטבעוניות נראה לי באמת ממש מתעושות לא היתי אוכלת.. אבל מוצרי סויה של תנובה נראה לי יותר טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במרץ 2019 בשעה 16:46
גם אני טבעונית ואוכלת כל בוקר כריך עם גבינת סויה של תנובה , חיה ונושמת 👋 בהשוואה לכל כך הרבה דברים אחרים מתועשים שקיימים בעולם שלנו לדעתי הגבינה הזאת לגמרי לגמרי בגבול הסביר והטוב . אך פעם אי אפשר להימנע באופן מוחלט מהכל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 במרץ 2019 בשעה 17:03
יש מלא אפשרויות, אבוקדו, טחינה, ירקות קלויים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך