מי שמפרישה חלה.... מחר אני רוצה לאפות חלות לשישי בערב. (אין לי ממש זמן בשישי) האם זה בסדר לאפות לגמרי ולהקפיא? ואז להוציא אותן בשישי להפשיר על השיש? או שפשוט להשאיר במקרר? וכשמפשירה..האם צריך להשאיר בשקית גם בחוץ? והאם להכניס אותן למקפיא בשנייה שיוצאות מהתנור? תודה!!
הריון ולידההריון ולידה
💬16 תגובות

תגובות (16)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 16:28
איך שהן יוצאות מהתנור תקפיאי, שתוציאי הן יהיו ממש טריות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 16:29
מה שיר אמרה☝️יוצאות כאילו הוצאת מהתנור
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 16:29
ספיר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 16:29
היי , תאפי ותקפיאי קצת אחרי שהתקרר(חצי שעה בערך) בתוך ניילון נצמד. באותו יום שאתם רוצים לאכול תפשירי בערך חמש שעות לפני. כשעוטפים בניילון נצמד יוצא טרי טרי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך