לבשלניות שבינינו אני ובעלי רוצים לעשות היום על האש ואני מחפשת מתכונים לתקן את מה שמציק לי כשאני מכינה את הבשרים . הקציצות כל הזמן יוצאות לי דחוסות כזה והפרגיות טעימות אבל אני ממש רוצה לעשות אותם כמו שיפודי פרגית במסעדה כשמזמינים .. וגם את הקציצות קבב שמזמינים במסעדה .. מבחינת תיבול ומרקם .. מי יכולה לתת לי מתכונים ? שממש יצא כמו במסעדה.. שהפרגית רכה ומממש ממש טעימנ והקבב גם כן ... איך להכין ?
הריון ולידההריון ולידה
💬12 תגובות

תגובות (12)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 08:21
פרגית הכי טעימה לעל האש עם סילאן מלח ופלפל שחור למרוח עם מברשת .. אם את רוצה שיפודים את פשוט חותכת אותם ריבועים עבים ... קציצות - כוסברה בצל מגורד בפומפייה , תפוחי אדמה מגורד , פפריקה , כורכום , מלח , פלפל , שמן , פירורי לחם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 08:24
אני עושה את הקציצות בלי ביצה ובלי פירורי לחם עושה עיגולים ושמה ניילון או נייר כסף על תבנית חד פעמית במקרר רק שזה קר והמנגל דולק לשים ככה יוצא רך ואורירי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 08:25
ותיבול בעלי אלוףךף על האש שם בכוס שמן כמון פלפל שחור ומבריש על האש את הבשר אחכ מפזר מלח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 08:40
לפרגיות תחתחי לקוביות ושימי לאיזה שעתיים לבלילה של מיונז ובצל רצועות מלח ופלפל ואז שימי על שיפודים זה עושה את זה רך וממש טעים.. לגבי קציצות תוסיפי קצת מי סודה לבשר לפני שאת מכינה קציצות זה יכניס אוויר ואז זה לא יהיה דחוס כמובן שלהכין את הבשר בקערה ללוש עם הידיים ולשים במקרר לפחות שעה לתת לבשר לפתוח את הטעמים שלו ואת הרכב כימי שלו... כמון בהרט תבלינים מצויינים לבשר תהני

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך