
משתמשת פורטי20 בפברואר 2019 בשעה 08:17
לבשלניות שבינינו
אני ובעלי רוצים לעשות היום על האש ואני מחפשת מתכונים לתקן את מה שמציק לי כשאני מכינה את הבשרים .
הקציצות כל הזמן יוצאות לי דחוסות כזה והפרגיות טעימות אבל אני ממש רוצה לעשות אותם כמו שיפודי פרגית במסעדה כשמזמינים .. וגם את הקציצות קבב שמזמינים במסעדה .. מבחינת תיבול ומרקם .. מי יכולה לתת לי מתכונים ? שממש יצא כמו במסעדה.. שהפרגית רכה ומממש ממש טעימנ והקבב גם כן ... איך להכין ?
הריון ולידה

💬12 תגובות